Verfijn uw selectie

Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Agenda's & kalenders

31 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Agenda's & kalenders

Agenda 2023 personaliseren: Een zakenman en agenda gaan samen als koffie en koekjes. Het lijkt misschien een huizenhoog cliché, maar een zakagenda is nog steeds broodnodig voor ieder drukbezet mens. Eurogifts begrijpt die nood heel goed. Daarom hebben we een ruim aanbod aan agenda's 2023 om te bedrukken. Zo hebt u een uitstekend relatiegeschenk in handen.

Waarom een klassieke agenda bedrukken?

Veel mensen gebruiken naast een digitale agenda nog steeds een klassieke, oerdegelijke papieren versie. In tegenstelling tot veel andere zaken, overleven agenda’s de technische vooruitgang.

  • Een platte batterij
  • Technische problemen
  • Te weinig geheugen

Kortom, volledig afhankelijk zijn van technologie.

Een agenda 2023 bedrukken met uw logo is hier met verve op inspelen. Eurogifts heeft zowel dagagenda’s 2023 als zakagenda’s in voorraad.

 

Dagagenda’s bedrukken voor extra diepgang

Kalender drukken – Agenda’s personaliseren Kiest u voor de populaire dagagenda’s van Eurogifts, dan geeft u uw relaties de mogelijkheid hun dagplanning tot in de kleinste details uit te werken.

Die dagagenda’s om te bedrukken zijn van voldoende plaats voorzien om per uur van de dag te plannen wat er moet gebeuren. Voor de rasechte planners onder uw relaties is deze agenda’s personaliseren dus een uitstekend idee!

Om voor een extra knappe uitstraling te zorgen kan u kiezen voor de dagagenda leader. Een dagagenda die uitblinkt qua afwerking. Andere uitstekende opties zijn de Dagagenda University en Dagagenda Technica.

 

Praktische zakagenda’s personaliseren

Onze handige zakagenda’s 2023 stralen klasse en professionaliteit uit. Als we u vertellen dat de Zakagenda Pointer Koram uit zacht luxueus imitatieleer gemaakt is en ontzettend fijn is afgewerkt, dan weet u dat deze agenda personaliseren een goed idee is.

Minstens even interessant is de Zakagenda Pointer. Met deze compacte, gepersonaliseerde agenda valt uw publiciteit het hele jaar op!

 

Kalender 2023 bedrukken voor non-stop branding

Zo handig als agenda’s zijn om altijd en overal dichtbij te hebben, zo handig zijn kalenders op vaste plaatsen. U kent ze wel, die gepersonaliseerde kalenders met een bedrijfslogo of –naam. U ziet ze nog steeds overal en dat is niet zomaar. 

Kalender drukken – Agenda’s personaliseren

Kalenders bedrukken blijft een sterke vorm van reclame, nog sterker wordt uw branding wanneer u een keuze maakt uit de ruime collectie kalenders van Eurogifts.

Of u nu kiest voor de bureaukalenders zoals de Bureaukalender Landschap of wandkalenders zoals de 3-maand kalender Business met duidelijke dagaanduiding, een kalender 20203 bedrukken zal uw logo en merk verder verspreiden dan u op het eerste gezicht zou denken!

 

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback