<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
RUGZAKKEN MET NAAM, UW WANDELENDE RECLAME
 
Datum: 17/06/2019
Tijd: 15:53:12

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Textielgrammage
Prijs
-

You are here

Tassen: Rugzakken met naam, uw wandelende reclame

76 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Rugzakken met naam, uw wandelende reclame

Een rugzak voor een snelle trip of als handige tas voor het wekelijkse sportmoment? Iedereen maakt regelmatig gebruik van rugzakken. Als relatiegeschenk scoort de rugzak met naam altijd. Ons ruim assortiment gepersonaliseerde rugzakken heeft keuze voor iedere smaak. Zowel rugzakken voor kinderen als voor een trip naar een trendy stad vindt u bij EuroGifts terug.

In ons aanbod rugzakken kunt u een rugzak bedrukken in verschillende vrolijke kleuren en soorten. Zo heeft u onder meer keuze uit rugzakken in een fluokleur, rugzakken in een transparant polyester, rugzakken met een diagonale schouderriem of rugzakken met binnenin een extra laptopvak.

  

Rugzakken bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid

Gepersonaliseerde rugzakken kunnen op elk moment gebruikt worden: op vakantie, tijdens een teamuitstap, op beurzen of zelfs om te gaan zwemmen. Zo is de bedrukte rugzak Himalaya ideaal om met uw team naar de bergen te trekken, de transparante rugzak Duo-Clear kunt u daarentegen vullen met folders en uitdelen op beurzen. 

Gepersonaliseerde rugzakken zijn uitstekend promotiemateriaal, laat daarom uw rugzak bedrukken met uw logo of naam. Wilt u rugzakken bedrukkenmet uw logo? Dan bent u bij EuroGifts aan het juiste adres.

 

Gepersonaliseerde rugzakken voor kinderen

Een gepersonaliseerde rugzak is een leuk relatiegeschenk voor kinderen. Zo tovert de vrolijke gepersonaliseerde rugzak Animal meteen een glimlach op ieders gezicht. Ideaal voor op school of voor uitstapjes. Wilt u kinderen laten opvallen in het verkeer, dan is de gepersonaliseerde rugzak Reflect iets voor u. Dit is een handig promotieartikel voor uw opvallende publiciteit en geeft tegelijkertijd meer veiligheid in het verkeer.

Een rugzak bedrukken zorgt ervoor dat u voorziet in een relatiegeschenk dat dagelijks gebruikt kan worden. In ons aanbod kunt u een rugzak bedrukken in de meest frisse kleuren, maar ook kleuren voor zakelijke gelegenheden.

 

Rugzak met naam: uw publiciteit wordt zeker gezien

Met een rugzak met naam heeft u altijd een streepje voor. De trendy rugzakken Hamilton en Rush zijn ideaal om te bedrukken. De bedrukking van uw logo komt zichtbaar op de voorkant van de gepersonaliseerde rugzakken. Deze rugzakken met naam zijn een leuk relatiegeschenk voor goede klanten en contacten.

 

Vragen over onze rugzakken met naam?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde rugzakken of wilt u een rugzak bedrukken met logo? Contacteer ons, we helpen u graag bij de keuze van uw rugzak met naam


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback