Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Rugzakken bedrukken met naam of logo

79 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Rugzakken bedrukken met naam of logo

Rugzakken met naam: personaliseer en profiteer van een gratis digitale proefdruk!

Een rugzak voor een snelle trip of als handige tas voor het wekelijkse sportmoment? Iedereen maakt er regelmatig gebruik van. Net daarom scoort de rugzak met naam als relatiegeschenk altijd.

In ons ruime assortiment gepersonaliseerde rugzakken vindt iedereen iets naar z’n smaak. We hebben zowel rugzakken voor kinderen (ook voor de sport-, turn- of zwemles) als voor een trip naar een trendy stad .

De rugzakken uit ons aanbod bedrukken wij voor u in verschillende vrolijke kleuren en soorten. Zo heeft u onder meer keuze uit rugzakken in een fluokleur , in een transparant polyester , met een diagonale schouderriem of met binnenin een extra laptopvak .

Wist u trouwens dat u bij Eurogifts een gratis digitale proefdruk krijgt? Zo weet u zonder aankoopverplichting wat u mag verwachten. Lees er onderaan deze pagina meer over!

Vergroot uw naamsbekendheid met bedrukte rugzakken

Gepersonaliseerde rugzakken kunnen op elk moment gebruikt worden: op vakantie, tijdens een teamuitstap, op beurzen of zelfs om te gaan zwemmen. U vindt bij Eurogifts zowel sportzakken als turn- en zwemzakken.

Uw spullen zijn extra beschermd met de anti-diefstalrugzak Sicurezza , de transparante rugzak Duo-Clear kunt u dan weer vullen met folders en uitdelen op beurzen.

Gepersonaliseerde rugzakken zijn uitstekend promotiemateriaal, laat daarom uw rugzak bedrukken met uw logo of naam. Wilt u rugzakken bedrukken met uw logo? Dan bent u bij Eurogifts aan het juiste adres.

Gepersonaliseerde (veilige!) rugzakken voor kinderen

Een gepersonaliseerde rugzak is een leuk relatiegeschenk voor kinderen. Zo is de gepersonaliseerde rugzak Rider een stoere rugzak voor jongens en meisjes. Ideaal voor op school of voor uitstapjes.

Wilt u kinderen laten opvallen in het verkeer, dan is de gepersonaliseerde rugzak Reflect iets voor u. Dit promotieartikel doet uw logo opvallen en verhoogt de veiligheid van kinderen in het verkeer.

Een rugzak bedrukken bezorgt u - en dus uw relaties - een relatiegeschenk voor handig alledaags gebruik. In ons aanbod kunt u een rugzak bedrukken in de meest frisse kleuren, maar ook kleuren voor zakelijke gelegenheden.

Niemand mist uw logo

Met een rugzak met naam heeft u altijd een streepje voor. De trendy rugzakken Hamilton en Rush zijn ideaal om te bedrukken. De bedrukking van uw logo komt zichtbaar op de voorkant van de gepersonaliseerde rugzakken. Ze zijn een leuk relatiegeschenk voor goede klanten en contacten.

Gratis staal en digitale proefdruk!

We willen graag dat u gerust bent eens u een relatiegeschenk of promotieartikel bij ons bestelt. Vraag daarom een gratis digitale proefdruk aan. Zo weet u perfect hoe de bedrukking op de rugzak zal verschijnen en vermijdt u onaangename verrassingen.

Klik op de productpagina (onder het kadertje om het desbetreffende artikel aan het winkelmandje toe te voegen) op ‘Gratis digitale proefdruk aanvragen’.

Benieuwd naar de kwaliteit, grootte of kleur van een rugzak? Vraag gerust een gratis staal aan. Dat betaalt u bij ontvangst, maar we crediteren de totale factuur voor de voorbeeldrugzak indien u ons die binnen de 14 dagen in originele staat terugstuurt.

Vragen over onze rugzakken met naam?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde rugzakken? Contacteer ons, we helpen u graag - uiteraard zonder verplichting - verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback