Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Shoppingtassen

172 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Shoppingtassen

Natuurlijk. U kan uw relaties wel vertellen dat u en uw bedrijf duurzaam denken. Maar hoe overtuigt u hen?

Simpel, door twee vliegen in één klap te slaan: duurzame draagtassen bedrukken met uw logo en ze uitdelen aan relaties en werknemers. Zo linkt iedereen uw bedrijfsnaam meteen aan ecologische verantwoordelijkheid en hebben uw relaties altijd een nuttige draagtas bij de hand. 

Bedrukte draagtassen van Eurogifts: win-win

De draagtassen of shoppingtassen van Eurogifts zijn verkrijgbaar in diverse duurzame materialen en zijn veelvuldig herbruikbaar. Dat maakt dat ze plastic zakken volledig vervangen, wat erg handig is sinds men hier in Vlaanderen extra voor betaalt aan de kassa. Win-win dus!

Straal kwaliteit uit

Sorry, we hebben niet de hele waarheid verteld. U slaat niet twee, maar drie vliegen in één klap. Deze stevige draagtassen kunnen immers heel wat meer gewicht aan dan die snel scheurende plastic zakken. Zo straalt u met deze met uw logo bedrukte draagtassen zin voor kwaliteit uit.

Welke draagtassen bedrukken?

Om u alvast op weg te helpen, lichten we enkele populaire modellen uit. De Shoppingtas katoen bijvoorbeeld. Die is, vermoedt u wellicht al, gemaakt 100% ongebleekt milieuvriendelijk katoen en verkrijgbaar in heel wat kleuren.

Ook de Shoppingtas Nairobi is een van onze toppers en ideaal als uitdeelcadeautje op beurzen en evenementen.

Bent u eerder op zoek naar een papieren winkeltas? Dan zijn de Winkeltas Papershop en Winkeltas Papershop Twisted 3XL wellicht iets voor u. Deze stevige draagtassen zijn voorzien van twee handvatten.

Twijfelt u nog? Chat met ons

Hebt u nog vragen over een of meer van onze vele draagtassen om te bedrukken? Stel ons meteen uw vraag!

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback