Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Autosalon

129 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Autosalon

Relatiegeschenken voor in de auto

Evenementen in de auto-industrie – zoals het bekende autosalon – trekken vaak een hoge opkomst en zijn daarom ideaal voor de promotie van uw merk.

Met relatiegeschenken voor de auto-branche zit u meteen goed om uw merk top-of-mind te maken bij de bezoekers. Hoe u dat doet? Met artikelen die zo nuttig zijn dat iedereen ze bij zich in de auto zal bewaren en ongetwijfeld voortdurend zal gebruiken.

We geven u graag enkele voorbeelden:

 

Powerbanks & usb-adapters

Powerbanks en usb-adapters zijn enkele van de meest gebruikte auto-accessoires. In tijden die overheerst worden door smartphones en tablets is dat geen onlogische evolutie. Door een powerbank of usb-adapter te bedrukken met uw logo en uit te delen op een evenement als het autosalon, investeert u meteen in de toekomstige relatie tussen u en de bezoeker. Reken maar dat men snel aan u zal denken als men uw specifieke producten of diensten nodig heeft! 

Bekijk zeker de Powerbank Publipower en Power Promo. Hebt u graag veel verschillende kleuren? Ontdek dan de Powerbank Transpower.

Wat usb-adapters betreft raden we graag de Double-Load aan. Zo hebt u meteen plaats voor uw smartphone én tablet.

 

Klaar voor de winter

Natuurlijk bewijst u bezoekers van een autosalon of ander evenement een dienst met automotive relatiegeschenken die de veiligheid verhogen, en dan zeker met het oog op donkere en koude dagen.

Een ijskrabber bij de hand hebben bespaart niet enkel tijd, een schone ruit verbetert ook gewoon de zichtbaarheid en dus ieders veiligheid. Ijskrabbers bedrukken – zoals de colorfreeze – is zonder twijfel een slimme investering.

In datzelfde kaders raden we ook fluo veiligheidsjasjes aan. Door deze te bedrukken met uw logo of naam van de zaak stuurt u de bezoekers van het autosalon veilig de baan op.

 

Relatiegeschenken voor iedere gelegenheid

Naast onze gepersonaliseerde autogerelateerde accessoires, hebben we ook meer universele gadgets in de aanbieding, die ook gebruikt kunnen worden voor automotive. Neem daarom ook zeker een kijkje in ons uitgebreid aanbod schrijfwaren, maar ook naar onze pins & badges, aanstekers en sleutelhangers.

 

Op zoek naar meer inspiratie voor uw automotive gadgets?

Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze automotive-pagina en naar onze meest verkochte relatiegeschenken.

Kan u extra inspiratie gebruiken voor uw relatiegeschenken voor de auto of hebt u andere vragen?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback