Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Safety - Veiligheid

28 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Safety - Veiligheid

Gepersonaliseerde fluohesjes voor een betere veiligheid in het donker

Veiligheid is prioriteit. Het dragen van een fluohesje zorgt voor een betere zichtbaarheid, zowel overdag als ’s avonds. Bovendien zijn bedrukte fluovestjes onmisbaar geworden bij wandel- en fietstochten, trainingen of bij pech onderweg. Met tal van opvallende veiligheidsartikelen zoals gepersonaliseerde fluohesjes wordt de zichtbaarheid van de zwakke weggebruikers extra verhoogd.

Fluohesjes bedrukken met naam of logo

Met bedrukte fluovestjes zijn fietsers en voetgangers beter zichtbaar in het drukke verkeer. Laat uw fluohesjes bedrukken met uw naam of logo en laat zo uw personeel al rijdend reclame maken voor uw onderneming. Het Fluovestje Fluosafe en het Fluovestje Hi-Viz zijn maar enkele van de meest zichtbare bedrukte fluovestjes uit dit gamma. Ook voor het bedrukken van een fuohesje met naam voor kinderen kunt u bij ons terecht.

Fluo rugzakhoes voor elke rugzak of boekentas

Een reflecterende en waterafstotende regenhoes voor uw rugzak of boekentas zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg en beschermt uw rugzak tegen spatten. Dankzij het elastische aantrekkoord past de fluo rugzakhoes voor bijna elke rugzak of boekentas.

Een fluo rugzakhoes heeft twee voordelen: u verhoogt de zichtbaarheid van de weggebruiker en uw publiciteit wordt gezien. Zo kan u bijvoorbeeld een rugzak bedrukken met logo als relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde rugzak die er dan ook nog eens fluo uitziet, die heeft iedereen gezien.

Sporthesjes: ideaal als identificatie voor spelers van verschillende ploegen

Dankzij gepersonaliseerde trainingshesjes kunnen verschillende ploegen zich van elkaar onderscheiden. In onze collectie vindt u tal van kwalitatieve sporthesjes. Laat uw sporthesjes of trainingshesjes bedrukken voor uw bedrijf, sportevenement of vereniging en wees steeds zichtbaar op het veld. In ons aanbod vindt u zowel sporthesjes voor kinderen als sporthesjes voor volwassenen.

Loop steeds veilig in de kijker na zonsondergang: reflecterende armbanden

In de winterperiode, een periode van donkere ochtenden en avonden, is het niet altijd even veilig om buiten te gaan wandelen, fietsen of joggen. Een fluo armband kunt u op een eenvoudige manier rond uw armen of enkels klikken. U kunt deze armband bedrukken en als relatiegeschenk geven aan uw klanten of personeel. Maak kennis met onze collectie reflecterende armbanden: de Armband Reflect-LED en de Armband Reflect.

Vragen over onze veiligheidsartikelen?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde fluohesjes of wilt u fluohesjes bedrukken? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.

 

Veiligheid eerst met deze bedrukte kledij

Veiligheid op één

Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen bij Eurogifts. Dankzij ons ruime aanbod aan veiligheidsartikelen bent u straks beschermd tegen de gevaren van de weg. U en uw klanten of personeel, want al onze producten kunnen gepersonaliseerd worden door een opdruk met uw bedrijfsnaam of logo. Zo valt niet enkel de gebruiker op in het verkeer, maar ook uw bedrijf krijgt positieve aandacht. Onze veiligheidsartikelen voldoen aan de nodige veiligheidsnormen en zijn van uitstekende kwaliteit. Van opvallende fluokledij en beschermhoezen tot survival dekens en reflecterende armbanden: onze webshop biedt het allemaal. Voel u veilig en bestel nu!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »