<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
AUTOMOTIVE
 
Datum: 22/03/2019
Tijd: 12:04:42

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Perso methode
Capaciteiten
Prijs
-

You are here

Branches: Automotive

121 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Automotive

Schakel vlot een versnelling hoger met deze relatiegeschenken voor automotive

Als autodealer of garagehouder is het belangrijk om een sterke band te creëren én te onderhouden met uw klanten. U wilt immers dat zij bij een volgende autoaankoop of garagebezoek meteen aan uw naam denken. Zorg daarom dat uw klantenrelaties op wieltjes lopen met onze leuke relatiegeschenken specifiek voor de autobranche.

 

Relatiegeschenken voor de autobranche: wanneer deelt u ze uit?

U organiseert een opendeurdag en wil alle bezoekers met een leuk bedankje naar huis sturen. U wil graag herinnerd worden door de bezoekers van uw toonzaal, of u wil kopers feliciteren door hen een extraatje cadeau te doen. Voor al deze situaties vindt u bij EuroGifts een gepast item, volledig personaliseerbaar en afgestemd op de autobranche. Daarenboven zijn deze relatiegeschenken ook perfect om mee te nemen naar het autosalon of andere events in de automotive sector.

 

Ontdek ons uitgebreide aanbod relatiegeschenken voor automotive

Ons gamma promotiemateriaal voor automotive is zeer uitgebreid. Zoekt u een ludiek cadeau, zoals een sleutelhanger of muntdoosje in de vorm van een auto? Eerder een praktisch geschenk zoals een parkeerkaartijskrabber of fluovestje? Wat u ook wenst, u vindt zeker iets gepast tussen onze vele relatiegeschenken voor de autobranche!

Geef uw naamsbekendheid een kleine of grote onderhoudsbeurt met de bedrukte relatiegeschenken van EuroGifts.

Wilt u graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »