Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Automotive

129 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Automotive

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor automotive

Als autodealer of garagehouder is het belangrijk om een sterke band te creëren én te onderhouden met uw klanten. U wilt immers dat zij bij een volgende autoaankoop of garagebezoek meteen aan uw naam denken. Met onze gepersonaliseerde auto-accessoires is een goede klantrelatie verzekerd.

 

Relatiegeschenken voor de autobranche: wanneer deelt u ze uit?

U organiseert een opendeurdag en wil alle bezoekers met een leuk bedankje naar huis sturen. Dankzij het relatiegeschenk gerelateerd aan uw autobedrijf, wordt u steeds herinnerd door de bezoekers van uw toonzaal of evenement. Daarnaast is een gepersonaliseerd auto-accessoires ook steeds een fijn extraatje voor uw personeel.  Voor al deze situaties vindt u bij Eurogifts een gepast item, volledig personaliseerbaar en afgestemd op de autobranche. Bovendien zijn deze relatiegeschenken ook perfect om uit te delen op belangrijke sectorevenementen, zoals het autosalon.

 

Ontdek ons uitgebreide aanbod automotive gadget

Zoekt u een ludiek cadeau, zoals een sleutelhanger of muntdoosje in de vorm van een auto? Eerder een praktisch geschenk zoals een parkeerkaartijskrabber of fluovestje? Wat u ook wenst, u vindt zeker iets gepast tussen onze vele relatiegeschenken voor de autobranche!

 

Gepersonaliseerde auto-accessoires voor uw personeel

Wilt u uw personeel voorzien van gepersonaliseerde kledij en auto-accessoires, voorzien van uw bedrijfslogo? Ook daar hebben we heel wat interessante gadgets voor in de aanbieding. Zo kunt u voor de warmere periodes kiezen uit ons uitgebreid aanbod T-shirts. Voor de koudere wintermaanden hebben we bodywarmers, debardeurs, mutsen, sjaals en touchscreen handschoenen in de aanbieding.

Als extra accessoires kunt u kiezen uit bedrukte pennen in alle prijscategorieën, gepersonaliseerde pins en buttons, maar ook notitieblokjes of -boekjes, mokken en nog veel meer.

Neem ook zeker eens een kijkje in onze meest populaire relatiegeschenken.

Geef uw naamsbekendheid een kleine of grote onderhoudsbeurt met de bedrukte relatiegeschenken van Eurogifts.

 

Wilt u graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Custom canonical: 

Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »