Verfijn uw selectie

Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kleding & Textiel: Fluohesjes

14 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Fluohesjes

Wees zichtbaar op de weg met gepersonaliseerde fluohesjes

Wist u dat u met een fluohesje tot 130 meter opvalt in het donker? Zonder fluohesje is dat slechts 30 meter. Door het dragen van veiligheidshesjes valt u 100 meter sneller op in het verkeer. Bij tal van activiteiten, zoals schooluitstappen, wandeltochten of pech onderweg, zijn bedrukte fluovestjes onmisbaar geworden. Bij Eurogifts kunt u zelfs fluohesjes bedrukken met uw logo of naam in tal van kleuren.

 

Val op in het verkeer en laat uw fluohesjes bedrukken

Heel wat werkgevers laten fluohesjes bedrukken als werkkledij voor hun medewerkers. Als werkgever waakt u over hun veiligheid, zowel op het werk als onderweg naar of van het werk. Met bedrukte fluovestjes zijn fietsers en voetgangers extra zichtbaar in het verkeer. Op deze manier zorgt u voor hun veiligheid en laat u uw medewerkers tegelijkertijd al rijdend reclame maken. De bedrukte fluovestjes zoals het Fluovestje Hi-Viz en het Fluovestje Fluosafe zijn enkele goed reflecterende veiligheidshesjes uit ons gamma.

Werken uw medewerkers altijd buiten in de kou? Bekijk dan ook onze reflecterende jassen in de collectie met jassen en bodywarmers.

Fluohesjes bedrukken voor kinderen

Eurogifts heeft ook een specifiek aanbod baby- en kinderkleding. Een goede zichtbaarheid van kinderen, zowel in het donker als bij daglicht, is enorm belangrijk. Dankzij gepersonaliseerde fluohesjes trekken kinderen elke ochtend hun bedrukt fluovestje met plezier aan. Het trendy veiligheidsvestje Reflecto is een handig V-vormig fluovestje voor kinderen.

Vergroot uw zichtbaarheid op het veld met sporthesjes

Dankzij gepersonaliseerde trainingshesjes worden spelers van verschillende ploegen tijdens trainingen sneller herkend. In onze ruime collectie vindt u diverse sporthesjes, zo zijn er de sporthesjes voor kinderen en de sporthesjes voor volwassenen. U kunt uw trainingshesjes zelfs laten bedrukken met uw logo of naam.

Naast gepersonaliseerde fluohesjes bieden wij ook tal van andere veiligheidsartikelen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor fluo armbanden, een fluo rugzakhoes of voor het bedrukken van een fluorescerende rugzak met uw logo.

 

Vragen over onze gepersonaliseerde fluohesjes?

Heeft u vragen over onze veiligheidshesjes of textiel in het algemeen, of wilt u fluohesjes bedrukken? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.

 

 

Voor uw veiligheid: Safety hesjes bedrukken bij EurogiftsVeiligheidsvestjes zijn levensnoodzakelijk in het verkeer! Deze reflecterende en fluorescerende veiligheidshesjes vergroten de zichtbaarheid van iedere deelnemer aan het verkeer en in het bijzonder de zwakke weggebruikers zoals schoolkinderen en verkeersbegeleiders. Met een gepersonaliseerd veiligheidsvestje maak je als bedrijf of organisatie het niet mis te verstane statement in te staan voor de veiligheid van uw werknemers. Ook als relatiegeschenk voor uw klanten brengen reflecterende veiligheidsvestjes een verantwoordelijke boodschap over. Eurogifts staat in voor een kwalitatieve bedrukking met uw logo en firmanaam. Zo draagt u uw statement ook uit naar de buitenwereld.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback