Verfijn uw selectie

Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kleding & Textiel: Fluohesjes bedrukken met logo

18 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Fluohesjes bedrukken met logo

Wist u dat u met een fluohesje tot 130 meter opvalt in het donker? Zonder fluohesje is dat slechts 30 meter. Door het dragen van veiligheidshesjes wordt u dus 100 meter eerder opgemerkt in het verkeer. Fluovestjes zijn dan ook onmisbaar bij tal van activiteiten, zoals schooluitstappen, op de fiets, tijdens wandeltochten of bij pech onderweg. Bij Eurogifts kunt u zelfs fluohesjes bedrukken met uw logo of naam in tal van kleuren.

Fluohesjes zijn wat dat betreft een perfect relatiegeschenk: ze zijn nuttig en ze zorgen ervoor dat uw logo gezien wordt. Ook in het donker.

Wilt u uw klanten of relaties gepersonaliseerde fluohesjes cadeau doen? Bij Eurogifts kan u kiezen uit diverse modellen en kleuren fluohesjes om te bedrukken.

Safety first: laat fluovestjes bedrukken voor uw medewerkers

Heel wat werkgevers laten fluohesjes bedrukken als werkkledij voor hun medewerkers. Als werkgever waakt u over hun veiligheid, zowel op het werk als onderweg naar of van het werk. Met bedrukte fluovestjes zijn fietsers en voetgangers extra zichtbaar in het verkeer. Op deze manier zorgt u voor hun veiligheid en laat u uw medewerkers tegelijkertijd al rijdend reclame maken.

Het Fluovestje Reflecto en het Fluovestje Fluosafe zijn enkele goed reflecterende veiligheidshesjes uit ons gamma. Laat deze bedrukken met uw logo of een tekst om het helemaal af te maken.

Werken uw medewerkers regelmatig buiten in de kou? Bekijk dan ook onze reflecterende jassen in de collectie met jassen en bodywarmers.

Gepersonaliseerde fluohesjes voor kinderen

Eurogifts heeft ook een specifiek aanbod baby- en kinderkleding. Een goede zichtbaarheid van kinderen, zowel in het donker als bij daglicht, is enorm belangrijk. Door veiligheidshesjes voor kinderen te bedrukken trekken kinderen elke ochtend hun fluohesje met plezier aan

Het trendy veiligheidsvestje Reflecto is een handig V-vormig fluovestje voor kinderen. Ook het fluovestje Color-Reflect Kids werd speciaal voor kinderen ontworpen. Dankzij de klittenbandsluiting aan de voorzijde is dit veiligheidshesje verstelbaar

Voor uw sportieve relaties: sporthesjes

Dankzij gepersonaliseerde trainingshesjes worden spelers van verschillende ploegen tijdens trainingen sneller herkend. In onze ruime collectie sportkledij vindt u diverse sporthesjes, zo zijn er de sporthesjes voor kinderen en de sporthesjes voor volwassenen. U kunt uw trainingshesjes zelfs laten bedrukken met uw logo of naam.

Extra veiligheidsartikelen

Naast gepersonaliseerde fluohesjes bieden wij ook tal van andere veiligheidsartikelen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor fluo armbanden, zoals de Fluo armband Reflect, en fluo rugzakhoezen, zoals Beschermhoes / overtrekt Visio-reflect

Vragen over onze gepersonaliseerde fluohesjes?

Heeft u vragen over onze veiligheidshesjes of textiel in het algemeen, of wilt u fluohesjes bedrukken? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »