Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

USB & Multimedia: Laders & batterijen

43 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Laders & batterijen

Op zoek naar bedruke powerbanks of wilt u batterijen kopen? Voorkom een lege batterij dankzij Eurogifts!

Laat u niet stoppen door een lege batterij! Eurogifts heeft namelijk een ruime keuze in reserve batterijen en laders. Voor bijna elk technologisch snufje is er wel een lader te vinden om er steeds met volle batterijen tegenaan te gaan.

Batterijen kopen voor uw pas aangekochte relatiegeschenken is essentieel, zo kunnen uw klanten er meteen gebruik van maken. Als er geen stopcontact in de buurt is, richt onze draagbare batterijlader op zonne-energie zich dan naar de zon om aan de slag te blijven. Eén van de meest praktische geschenken, zoals een powerbank als relatiegeschenk, maken we nóg interessanter met een bedrukking van uw logo en firmanaam.

Powerbank bedrukken voor energieke reclame

Er zijn heel wat situaties waarin een lege batterij voor frustraties zorgen. Een bedrukte powerbank biedt hiervoor de oplossing! Een powerbank als relatiegeschenk is een cadeau waarmee u iedereen gelukkig kunt maken. Powerbanks bedrukken kan in diverse capaciteiten, kleuren en aantallen. Zo hebben wij het hoekige model de Powerbank Publipower of het ronde model de Powerbank Beam.

Batterijen kopen voor uw gepersonaliseerde relatiegeschenken

Wilt u batterijen kopen voor uw pas aangekochte relatiegeschenken? Tal van onze gepersonaliseerde relatiegeschenken hebben nood aan batterijen. In ons aanbod hebben wij twee typen batterijen met een extra lange levensduur: de AA-batterij Panasonic UM-3 en de AAA-batterij Panasonic UM-4. Batterijen kopenonline was nog nooit zo eenvoudig.

Een USB adapter laat u rijden voor stroom

Met een USB adapter bent u altijd onderweg met een volle batterij. De USB adapter Drive-Load laadt de batterij van uw smartphone of andere apparaten op wanneer u in de auto zit. Met de USB adapter Double-Load kunt u zelfs twee toestellen tegelijkertijd opladen. U kunt elke USB adapterbij ons laten bedrukken met uw naam of logo.

Draagbare batterijlader op zonne-energie: laat de zon voor u schijnen

Onze draagbare batterijlader laadt de batterij van uw smartphone op via een zonnepaneel. Enkele draagbare batterijladers die wij aanraden: de Solar Charger Music en de Solar Charger Sunbeam. Dankzij een draagbare batterijlader op zonne-energie heeft uw smartphone steeds een volle batterij en geniet u van gratis elektriciteit. Elke draagbare batterijladeruit ons gamma kunt u laten bedrukken met uw logo of naam.

Vragen over onze powerbanks, USB adapters of wilt u batterijen kopen?

Heeft u nog een vraag over onze draagbare batterijlader, USB adapter of wilt u een powerbank bedrukken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 

 

Laat u niet stoppen door een lege batterij! Eurogifts heeft namelijk een ruime keuze in reserve batterijen en laders. Voor bijna elk technologisch snufje is er wel een lader te vinden om er steeds met volle batterijen tegenaan te gaan. Als er geen stopcontact in de buurt is, richt onze laders op zonne-energie dan naar de zon om aan de slag te blijven. Eén van de meest praktische relatiegeschenken maken we nóg interessanter met een bedrukking van uw logo en firmanaam.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback