Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gereedschap & lampen: Ijskrabbers

8 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Ijskrabbers

Maak indruk met een ijskrabber als relatiegeschenk

Als een warm hart voldoende was om ijs en sneeuw te smelten, dan waren ijskrabbers en sneeuwschoppen niet nodig. Maar de natuur werkt nu eenmaal anders. Bied uw klanten en relaties een praktisch geschenk aan. Wanneer de ijzige ochtenden met bevroren ruiten het ochtendritueel dreigen te verstoren, dan grijpt men naar de ijskrabber met uw logo.

Lees ook: bedrukte ijskrabbers als relatiegeschenk

  

Ijskrabber bedrukken: licht en compact of flashy en fun?

IJs noch sneeuw mag het vaste ochtendritueel verstoren. Ga voor een ijskrabber als praktisch relatiegeschenk en uw klanten en relaties zullen uw naam koppelen aan de oplossing. IJskrabbers zijn er in diverse kleuren en verschillende uitvoeringen: de klassieke/gebruikelijke ijskrabbers, compacte driehoekige ijskrabbers of ijskrabber-handschoenen. IJskrabbers met LED-verlichting of XXL ijskrabbers kunnen de ochtend extra flair geven. Alle ijskrabbers zijn licht en compact, ideaal om op te bergen in de auto.

 

Sneeuwschop: sneeuwvrij met gemak

De winter is meer dan ijs en vorst. Een echte winter rijmt men met sneeuw. Sneeuwmannen en sneeuwvlokken geven plezier, ook sneeuwruimen kan met plezier. Met een handige sneeuwschop maakt u uw oprit of stoep met gemak sneeuwvrij en voorkomt u ongelukken.

 

Ijskrabber of sneeuwschop kopen?

Heeft u vragen over onze ijskrabbers of sneeuwschoppen of wilt u ijskrabbers bedrukken met uw logo of voorzien van tampondruk? Contacteer ons, we helpen u graag bij uw keuze.

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback