Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Vakantiesalon

323 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Vakantiesalon

Pages

Met deze winter- en zomer relatiegeschenken gaat u uw klanten zeker verwennen! 

Tijdens het Vakantiesalon wilt u waarschijnlijk een goede indruk nalaten op uw klanten. Dit doet u het beste door hen te verwennen met leuke winter- of zomer relatiegeschenken. Zo komen ze helemaal in de vakantiesfeer, en niet onbelangrijk: zullen ze ook uw merk aan deze prettige sfeer verbinden!

 

Ik ga op reis en neem mee… Een gepersonaliseerde koffer

Elke reiziger neemt natuurlijk een koffer of reistas mee op avontuur. Deze gaat de hele wereld rond - welke betere reclame kan u dan nog wensen dan uw logo dat mee reist? Kies daarom zeker voor een gepersonaliseerde koffer of reistas met uw logo of naam op. Onze aanrader? De trolley Vienna. Deze is stevig, compact, en kan zelfs meegenomen worden als handbagage.

 

Een gepersonaliseerde rugzak als relatiegeschenk: altijd een voltreffer

Op vakantie is er altijd heel wat te ontdekken. Een handige rugzak zorgt er dan voor dat we makkelijk alles kunnen meenemen wat nodig is. Naast een gepersonaliseerde koffer kan u daarom ook een rugzak bedrukken met uw logo of naam. Zo’n gepersonaliseerde rugzak zal zeker en vast uw naamsbekendheid vergroten!

 

Ook deze bedrukte gadgets zullen in de smaak vallen

Eurogifts kan voor u ook strandballen of zonnebrillen bedrukken. Dit zijn gadgets die men op een zomervakantie bijna dagelijks gebruikt; goede gadgets dus om uw logo of naam op aan te brengen! Anderzijds zijn gepersonaliseerde petten ook altijd een aanrader; zeker wanneer u de jeugd wilt aanspreken.

 

Bedrukte relatiegeschenken voor wintervakanties

Ook wie graag op wintervakantie gaat, heeft nood aan een zonnebril. Een strandbal zal misschien nét iets minder van pas komen, maar andere relatiegeschenken zoals paraplu’s of fleece sweaters zijn altijd welkom.

Ook deze artikels kan u bij ons laten personaliseren! Een paraplu of fleece sweater met uw naam of logo op; het kan allemaal.

 

Promotieartikelen voor op het Vakantiesalon zelf

Op het Vakantiesalon zelf kan u misschien ook wel bedrukte relatiegeschenken gebruiken. Zo zijn een notitieblok en enkele pennen steeds nuttig op uw stand, en kan u ook snoepgoed of muntjes aanbieden aan de bezoekers.

 

Hebt u nog vragen? Of wilt u enkele winter- of zomer relatiegeschenken laten bedrukken? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback