Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Reistassen

44 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Reistassen

Maak komaf met verloren bagage dankzij onze bedrukte reistassen!

Iedereen gaat graag op reis. Maar voor u kan ontstressen, komt er toch nog altijd heel wat voorbereiding bij kijken. Op de luchthaven zijn er duizenden tassen, maar welke tas was ook weer die van u? Als u uw reistas laat bedrukken, is dat al meteen een zorg minder. Zo'n gepersonaliseerde reistas herkent u onmiddellijk! Dit maakt van een bedrukte reistas het perfecte cadeau voor iedereen die graag of vaak reist.

Ga in stijl op zakenreis met een bedrukte reistas

Een reistas bedrukken met een logo is een uitstekend idee. Wanneer u uw personeel extra in de watten wil leggen, ga dan voor een reistas op wielen. Dankzij deze tassen kunnen ze zich comfortabel door de luchthaven verplaatsen, zonder rugklachten.

Een bedrukte reistas komt niet enkel professioneel over, het helpt u snel de juiste reistas te spotten in de luchthaven en draagt bij aan de naambekendheid van uw bedrijf. Bij elke zakenreis van u of uw personeel bereikt uw logo een internationaal publiek.

Wees zeker van de kwaliteit dankzij een gratis proefdruk of staal!

Iedereen heeft andere noden wanneer ze op reis gaan. Daarom willen we ons aanbod zo breed mogelijk houden. Een reistas op wielen, een trolley of toch eerder een sporttas… Er zijn heel wat mogelijkheden.

Wenst u eerst het product te bekijken voordat we het bedrukken? Dan kan u een gratis staal aanvragen voor u uw bestelling plaatst. Wij sturen dan een onbedrukt exemplaar op, dat u betaalt bij ontvangst. Indien u ons de reistas binnen de 14 dagen in originele staat terug bezorgt, crediteren we deze kost op de totale factuur.

Hoe zou mijn bedrukte reistas eruitzien?

Om u een goed beeld te geven op het eindresultaat, krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo vermijdt u eventuele verrassingen. U kan deze gratis proefdruk eenvoudig aanvragen via onze website. Elke productpagina is voorzien van de knop 'Gratis digitale proefdruk aanvragen'. Deze vindt u aan de rechterzijde van de pagina terug.

Vragen over onze bedrukte reistassen?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde reistassen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »