EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
REISTASSEN
 
Datum: 15/12/2017
Tijd: 01:37:02

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

Tassen: Reistassen

17 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Reistassen

Relatiegeschenk Trolley Spinner 20 inch
Voor een gerust gevoel tijdens het reizen!Deze trendy trolley met 4 roterende wielen is erg handig om door de menigte te manouvreren. Met telescopisch aluminium frame, 2 elastische bagageriemen en luxe afwerking binnenin. De Spinn...
  • Verkrijgbaar in Zwart
  • Verkrijgbaar in Grijs
VANAF
€ 73,95

Kies voor reistassen bedrukken en uw logo gaat de wereld rond!Iedereen gaat graag op reis. Voor het plezier of professioneel. In dat geval zijn reistassen een onmisbare reisgezel. Praktisch en duurzaam zijn de sleutelwoorden voor het assortiment reistassen van EuroGifts. Van een walkaround shoppingtas tot een vijfdelige reisset, iedere moderne globetrotter vindt bij ons zijn gading. Reistassen zijn ook uitermate geschikt voor het promoten van uw naam. Een groot opdrukvlak en een internationaal bereik nodigen uit tot het bedrukken van de reistassen met uw logo en firmanaam. Start nu uw internationale carrière!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »