Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Zonnebrillen bedrukken met logo of naam

27 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Zonnebrillen bedrukken met logo of naam

Bent u op zoek naar het ultieme relatiegeschenk of promotieartikel voor zonnige dagen? Dan hebt u met bedrukte zonnebrillen de ideale oplossing gevonden.

Zonnebrillen bedrukken linkt uw merk aan het meest geliefde seizoen en de meest opgewekte tijd van het jaar: het hele land vertrekt op reis, de kinderen genieten van twee maanden welverdiende vakantie en de tuin is populairder dan de woonkamer.

Een gepersonaliseerde zonnebril voor elke toepassing

Een groot voordeel van gepersonaliseerde zonnebrillen is dat ze in oneindig veel situaties en plaatsen gebruikt worden: 

  • Mensen die door de straten kuieren, in de stad of erbuiten
  • Op de zomerfestivals
  • Bij buurtfeesten
  • Sportief op de fiets
  • Op een van de goedgevulde, gezellige terrasjes

Waar zon is, is een bedrukte zonnebril.

Het beste humeur van het jaar

Laat uw zonnebrillen bedrukken, dan zijn deze ook ideaal om ze als uitdeelcadeautjes te gebruiken op allerlei zomerse evenementen. Zo linkt u uw merk - naast een gezonde dosis zonnestralen - ook aan die heerlijke zomerse sfeer die iedereen het beste humeur van het jaar schenkt.

Daarnaast zijn bedrukte zonnebrillen erg populair op festivals. Ze tillen de ontspannen sfeer op menig festivalweide naar een hoger niveau en bieden tegelijkertijd ook bescherming tegen UV-straling.

Bedrukte zonnebrillen halen uw merk uit de schaduw

Met uw merk op het montuur zet u uw bedrijfsnaam altijd en overal in het zonnetje. En dankzij het ruime aanbod aan kleuren, kiest u makkelijk een gepersonaliseerde zonnebril in de kleur van uw merk! 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »