Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Paraplu's

90 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Paraplu's

Een bedrukte paraplu is niet alleen een klassevol relatiegeschenk. Hij geeft ook de bezorgdheid weer om de persoon waaraan hij cadeau wordt gedaan. Regenbuien komen immers het ganse jaar door voor, dus zo’n paraplu bedrukken is nooit een verloren investering!

Een standaard paraplu bedrukken 

Een paraplu bedrukken met uw logo en/of firmanaam is tenminste één reden om een regenbui positief te zien!

Eurogifts kan voor u verschillende standaard paraplu’s bedrukken. Zo is er de ultra-sterke paraplu Diana, de kleurrijke paraplu Rainbow of kan u ook onze paraplu Automatic laten bedrukken.

Een gepersonaliseerde pocket paraplu

Pocket paraplu’s blinken uit in handigheid. Onze paraplu Compact is klein genoeg om altijd bij de hand te hebben, en nuttig genoeg om bescherming te bieden tijdens een fikse regenbui.

Naast de MiniMax kan u bij ons ook diverse andere pocket paraplu’s laten bedrukken, zoals de paraplu Travel - ultrahandig voor wie vaak op stap is! Een gepersonaliseerde paraplu MiniMax is op zijn beurt beschikbaar in 16 verschillende trendy kleuren.

Of wilt u een storm paraplu laten bedrukken?

Zoals u wel weet gaat een regenbui vaak gepaard met stevige rukwinden. Waarom zou u dus geen storm paraplu laten bedrukken als origineel relatiegeschenk? Of u nu kiest voor de paraplu Mistral, Golf Storm of Wind: met een gepersonaliseerde storm paraplu zal iedereen uw merk zien als redder in nood!

Onze A-merken paraplu’s, een stijlvol en origineel relatiegeschenk

Wilt u een paraplu laten bedrukken waarmee uw klanten, werknemers of zakenpartners écht een statement maken, ga dan voor een van onze A-merken paraplu’s.

Laat uw logo drukken op de statige Charles Dickens paraplu, kies voor de exclusieve paraplu Balmain of laat onze Slazenger paraplu bedrukken.

Een paraplu bedrukken bij Eurogifts: een waterdicht plan!

Een storm, pocket, A-merken of standaard paraplu laten bedrukken? Het maakt niet uit waar uw oog op valt: u krijgt sowieso een gepersonaliseerde paraplu van prima kwaliteit, die iedereen met plezier gaat gebruiken. Wacht het weer dus niet af en bestel vandaag nog een paraplu met uw logo of naam op!

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »