Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Notitieboekjes

137 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Notitieboekjes

Notitieboekjes bedrukken

We leven dan misschien in een digitaal tijdperk, pen en papier zij nog niet volledig uit het oog verloren. Integendeel zelfs! Een snelle krabbel of een losse notitie als herinnering voor later gebeurt vooral nog met pen en papier. Bedrukte notitieboekjes zijn dan ook onmisbare kantoorgezellen.

Notitieboekjes bedrukken voor uw eigen kantoor

Op een kantoor zijn pen en papier onmisbaar. Uw werknemers zullen u daarom dankbaar zijn als u hen voorziet van handige, bedrukte notitieboekjes. Dit zal trouwens niet alleen hun tevredenheid verhogen, maar ook de aanwezigheid van de huisstijl - wat zorgt voor een professionele uitstraling. Tevens kan u de notitieboekjes presenteren in vergaderzalen, zodat ook bezoekende contacten deze kunnen gebruiken. 

Notitieboeken bedrukken als relatiegeschenk

Door het onmiskenbare praktische nut van notitieboekjes vormen ze ook een ideaal relatiegeschenk dat in alle omstandigheden veelvuldig uitgedeeld kan worden. Geef uw klanten en relaties een notitieboekje met uw logo cadeau en u verhoogt gegarandeerd de zichtbaarheid van uw merk.

Notitieboekjes bedrukken bij Eurogifts

Om de huisstijl op uw eigen kantoor verder door te drukken of om uw aanwezigheid bij zakenrelaties te versterken: notitieboekjes bedrukken is sowieso een slimme zet. Wenst u meer te weten over de bedrukte notitieboekjes van Eurogifts

Vraag het ons via chat!

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback