Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Notitieboekjes bedrukken met naam of logo

144 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Notitieboekjes bedrukken met naam of logo

We leven dan wel in een digitaal tijdperk, pen en papier zijn nog niet volledig uit het oog verloren. Integendeel zelfs! Een snelle krabbel of een losse notitie als herinnering voor later maken we graag nog op papier. 

Laat daarom notitieboekjes bedrukken met uw logo of naam om weg te geven als origineel cadeau aan uw kantoorgezellen, partners of potentiële klanten. Op die manier verrast u hen met een leuke attentie én tegelijkertijd circuleert uw merknaam her en der. Als dat niet mooi meegenomen is! 

Notitieboekjes bedrukken voor medewerkers en partners

Op een kantoor zijn pen en papier onmisbaar. Tijdens een call of vergadering is het altijd handig om to-do’s en belangrijke gespreksonderwerpen te noteren. Gepersonaliseerde notitieboekjes zullen dan ook een welgekomen en praktisch relatiegeschenk zijn voor uw werknemers. 

Het is trouwens de perfecte manier om uw huisstijl wat meer in het oog te laten springen, wat de professionele uitstraling van uw bedrijf een boost geeft. Etaleert u de bedrukte notitieboekjes in verschillende kleuren in vergaderzalen of aan de balie, dan kunnen ook bezoekende contacten er gebruik van maken. De ideale manier om wat extra reclame te maken dus!

Notitieboekjes bedrukken bij Eurogifts

Of u nu de huisstijl van uw eigen kantoor verder wilt uitbouwen of als u simpelweg uw aanwezigheid bij zakenrelaties wil versterken: notitieboekjes bedrukken met uw logo in full colour is sowieso een slimme zet. Wij garanderen u een resultaat van hoge kwaliteit, zowel in grote als kleine oplages, dankzij een digitale drukproef. Wenst u meer te weten over de bedrukte notitieboekjes van Eurogifts? Contacteer ons! 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback