Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kleding & Textiel: Caps & petten bedrukken met logo

46 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Caps & petten bedrukken met logo

Het woord ‘branding’ linkt men al snel met dure marketingcampagnes die soms minder opleveren dan vooropgesteld. Nochtans is dat niet helemaal terecht. Want als u berekend te werk gaat, hoeft branding helemaal zo duur niet te zijn en mag u op uw beide oren slapen wat de resultaten betreft. Daarom schuiven we graag dit idee naar voren: petten bedrukken met uw logo.

Waarom we dat doen? Petten behoren, net als pennen en T-shirts, tot de populairste relatiegeschenken of promotieartikelen. Ze zijn niet duur, hebben een praktisch nut en daarom gebruikt men ze ook vaak. Dat zorgt vanzelf voor visibiliteit.

Petten om op te letten

Want bedenk maar eens in hoeveel situaties geborduurde of bedrukte petten te zien zijn. Bij de minste zonnestralen gaat iedereen de deur uit om in de tuin te werken, gezellig te fietsen of stevig te wandelen. Veel mensen dragen dan een pet of hoed om de sterke stralen te weren en zo écht van de zon te genieten.

Dat zie je ook op sportwedstrijden en andere evenementen. Pet en zonnebril zijn de ideale combo om alles op de voet te kunnen volgen, maar ook om uw sportoutfit compleet te maken. En op al deze massaevents valt uw logo natuurlijk extra op.

Zijn bedrukte petten, caps of hoeden dan enkel nuttig bij mooi weer? Nee hoor. Het esthetische aspect weegt gelukkig ook door. Petten zie je het hele jaar door in het straatbeeld. Net omwille van hun tijdloze karakter zijn ze zo’n verstandige investering.

Zoekt u accessoires die eerder geschikt zijn voor de winter? Bekijk dan onze collectie mutsen, sjaals en handschoenen

Op reis met bedrukte petten

Die lijn kunnen we makkelijk internationaal doortrekken. Want we gaan maar al te graag op reis met onze koffer propvol producten om ons te beschermen tegen de zon. Een pet of leuke hoed hoort hier natuurlijk ook bij. Door deze te personaliseren en uit te delen aan uw relaties, behoedt (jawel) u hen mee voor zonnebrand en de erg pijnlijke gevolgen ervan.

Dankzij de vele mogelijkheden qua kleuren, maten en soorten zit u goed bij Eurogifts voor de pet of hoed die matcht met uw merk en huisstijl. Ons volledige gamma bestaat uit niets dan kwaliteitsproducten. Daar mag u op rekenen.

Chat met ons

Hebt u nog vragen over onze petten of ons ander textiel? Chat met ons, we helpen u graag meteen verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback