Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Sinterklaasgeschenken

47 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sinterklaasgeschenken

Gepersonaliseerde sinterklaasgeschenken met een heerlijke afwerking 

Niet alleen kinderen zijn grote fan van Sinterklaas, ook de ouders genieten mee van deze dag. Wilt u uw personeel en hun kinderen graag in de watten leggen tijdens de komst van Sinterklaas? Ontdek in ons aanbod enkele originele sinterklaasgeschenken.

Geen Sinterklaas zonder een overvloed aan chocolade

Sinterklaasje kom maar binnen met uw knecht en ontdek onze heerlijke sinterklaasgeschenken. Onze gepersonaliseerde chocolade zoals pralines en koekjes valt bij ieder kind en ouder in de smaak. De verpakking van dit chocoladeassortiment kunt u personaliseren met uw logo of naam. 

Snoepgoed tijdens Sinterklaas: strooi goed, maar vooral veel

Ook in ons uitgebreid aanbod aan snoepgoed vindt u voldoende gepersonaliseerd snoep om alle kinderen en volwassenen gelukkig te maken. Deze sinterklaasgeschenken kunt u bovendien zelfs bij ons laten personaliseren. Laat uw snoepjes bedrukken met uw naam, logo of zelfs een persoonlijke boodschap: wij zorgen voor de meest originele sinterklaasgeschenken.

Kleurrijk en liefdevol: alles wat een kind wil

Wilt u de kinderen van uw personeel kleurrijke sinterklaasgeschenken geven? Met tekenmateriaal zoals kleurpotloden en bedrukte balpennen zijn de kinderen wel even zoet: gegarandeerd een fijne kerstvakantie! Laat bijvoorbeeld uw kleurpotloden bedrukken met uw logo. 

Maar ook bedrukte knuffels zijn liefdevolle en warme sinterklaasgeschenken die de kinderen nog lang zullen koesteren. Van beren tot kikkers, u vindt alles in ons aanbod om uw knuffels te bedrukken.


Verwen uw personeel tijdens Sinterklaas

Net zoals hun kinderen mogen ook de ouders, uw personeel, extra verwend worden op Sinterklaas. Vrouwen houden van warmte en gezelligheid in huis, een goede cadeautip voor hen is dan ook het LED lampje Flota of de Solar lamp Evening Dreams. Enkele handige sinterklaasgeschenken voor mannen zijn bedrukte mokken voor op kantoor of een bedrukte powerbank, nooit meer een lege batterij!

 

Vragen over sinterklaasgeschenken?

Heeft u nog een vraag over onze gepersonaliseerde sinterklaasgeschenken, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback