Verfijn uw selectie

Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Koekjes & pralines

67 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Koekjes & pralines

Gepersonaliseerde pralines en koekjes

Niet alleen rasechte zoetebekken houden van pralines en koekjes. Iedereen geniet af en toe graag van een zoet tussendoortje. Bovendien is het wetenschappelijk aangetoond dat chocolade ons blijer maakt. Kies daarom voor gepersonaliseerde pralines en koekjes als relatiegeschenk. Telkens wanneer men zin heeft in iets zoet, zal uw logo of bedrijfsnaam in de kijker springen!

 

Koekjes bedrukken met uw logo of naam

Als kleine snack in de voormiddag, als vieruurtje, of gewoon lekker bij de koffie: gepersonaliseerde koekjes kunnen op elk moment van de dag genuttigd worden. Geef uw personeel of zakenrelaties een pakje heerlijke boterwafels cadeau met uw logo of naam op, of laat biscuit koekjes bedrukken die u tijdens meetings bij de koffie geeft. Een subtiele maar professionele toets, die kan iedereen waarderen! Deze opdruk is mogelijk door middel van een goud- of zilverkleurige sticker.

 

Deze gepersonaliseerde pralines zullen iedereen bekoren

Chocolade bevat bepaalde stoffen die een euforisch gevoel opwekken. Reden te meer dus om uw bedrijf of organisatie hieraan te linken met een chocolade relatiegeschenk! Eurogifts biedt u diverse mogelijkheden voor gepersonaliseerde pralines. Zo kan u de Selection pralines bedrukken, maar ook zeevruchten of truffels. Tijdens de winterperiode kan u zelfs kiezen voor gepersonaliseerde winter pralines in leuke vormen. Ook hier is opdruk van uw logo of naam mogelijk via bestickering. 

Bent u geïnteresseerd om gepersonaliseerde pralines of koekjes te bestellen? Via Eurogifts kan dit snel en makkelijk online. 

 

 

Heeft u nog vragen? Contacteer ons via chat!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »