Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Potloden bedrukken met logo of naam (kleur)

61 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Potloden bedrukken met logo of naam (kleur)

De Belg heeft een baksteen in de maag, wordt wel eens gezegd. Sta er maar eens bij stil: hoeveel mensen kent u die aan het (ver)bouwen zijn of er binnenkort aan beginnen? Iedereen die al eens op een werf geweest is – of het nu om een professionele of particuliere gaat – weet dat een goed potlood van onschatbare waarde is.

Net als de vouwmeters verlichten ze de soms zware taken en besparen ze u veel tijd. Een snelle aantekening die aanduidt waar u moet boren, kruisjes die markeren waar stopcontacten komen,… Met een handig timmermanspotlood is het zo gepiept.

Iedereen tevreden met bedrukte potloden

Wist u dat u met bedrukte potloden een erg ruime doelgroep bereikt? Naast de bovengenoemde professionele bouwvakkers en hobbyisten, doet u hun kinderen zo mogelijk nog meer plezier.

Kinderen nemen hun kleurpotloden immers overal mee naartoe om de ouders wat rust te gunnen (bewust of niet, dat maakt eigenlijk niet uit, toch?). Door potloden te bedrukken en uit te delen maakt u zowel uw relaties als hun kinderen blij!

U kan bij ons terecht voor aparte potloden, volledige potlodensets en opvallende, leuke ontwerpen met poppetjes en andere vrolijke versieringen. Ontdek ook zeker onze waskrijtjes!

Potloden met naam of logo voor verenigingen

Bent u voor uw vereniging op zoek naar een goedkoop promotieartikel? Potloden met naam of logo van uw organisatie behoren dan zeker tot de voordeligste opties. Omwille van het overaanbod aan bedrukte pennen zal u met deze potloden ongetwijfeld meer aandacht trekken!

Ontdek al uw opties: chat met ons!

Hebt u nog specifieke vragen of nood aan extra inspiratie? Chat met ons! We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback