Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Huishouden: Mokken en glazen

74 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Mokken en glazen

Uw reclame elke dag zichtbaar dankzij gepersonaliseerde mokken en bedrukte glazen


De dagelijkse rituelen, zoals een kopje koffie in de ochtend of het glas water later op de dag, zijn dikwijls de kleine momenten waarbij het leven even stil kan staan. Als bedrijf of organisatie kunt u hieraan uw steentje bijdragen met een bedrukte mokken of gepersonaliseerde glazen.

In ons aanbod vindt u tal van mokken: bedrukte mokken, een gepersonaliseerde koffietas of zelfs een mok met foto. Naast ons aanbod gepersonaliseerde mokken, kunt u ook glazen bedrukken. Zo kunt u op de bedrukte mok Message een originele boodschap krijten. Ook de bedrukte mok met foto, Sublima, is ideaal voor kleurrijke beelden. Wij bedrukken alle mokken met uw logo en bedrijfsnaam zodat deze gepersonaliseerde mokken steeds hun weg vinden naar de ontbijttafel of het bureau.

Mokken bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid

U kunt als bedrijf mokken bedrukken met een leuke foto, uw logo of bedrijfsnaam. Deze bedrukte mokken zijn het ideale relatiegeschenk dat u zelfs kunt uitdelen op beurzen.

Een goede mok in uw keukenkast is nooit verloren. Zo is onze bedrukte mok Patricia een absolute aanwinst op het vlak van levensduur. Onze mokken kunt u bedrukken in meerdere kleuren. Daarnaast hebben we gepersonaliseerde mokken met een bijpassende koffielepel, bedrukte mokken in de vorm van een hart of mokken die u kunt laten bedrukken met een leuke kersttekening om dan achteraf te beschilderen.

Wilt u mokken bedrukken met uw logo? Dan bent u bij Eurogifts aan het juiste adres.

Herken meteen uw gepersonaliseerde mok met foto

Een mok met foto maakt uw ontbijt of gesprek nog persoonlijker. Daarnaast is het een leuke herinnering aan een speciaal moment zoals een beurs of huwelijk. Een mok bedrukken zorgt ervoor dat u meteen uw mok herkent. Wilt u een gepersonaliseerde mok met foto bedrukken, dan kiest u het best voor onze mok Sublima. Deze bedrukte mok is ideaal voor foto’s en andere kleurrijke beelden.

Gepersonaliseerde koffietas: dagelijkse reclame aan de ontbijttafel

Bent u eerder op zoek naar een gepersonaliseerde koffietas met schotel? Deze gepersonaliseerde mokken vindt u ook terug in ons aanbod. De gepersonaliseerde koffietassen Roma, Napoli en Rome zullen u zeker bekoren. Met deze bedrukte koffietassen is uw reclame elke dag zichtbaar.

Glazen bedrukken: les de dorst van uw relaties

Wijnglazen, longdrink glazen, bierglazen: ideale relatiegeschenken voor uw klanten. Veel merken zijn meteen herkenbaar aan de glazen. Laat uw glazen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Gepersonaliseerde glazen geven uw imago een boost. Zo zijn onze gepersonaliseerde glazen Longdrink geschikt voor elke gelegenheid. Naast het bedrukken van glazen, kunt u ook uw bierglazen bedrukken. Het bierglas Bierpot Belgium kunt u voorzien van elke reclame.

Vragen over onze bedrukte mokken en gepersonaliseerde glazen?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde mokken, wilt u glazen bedrukken of wilt u eerder mokken bedrukken met uw logo? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »