Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Onderwijs

139 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Onderwijs

Met deze relatiegeschenken voor het onderwijs en studentenverenigingen doet u een goede zaak

Zet uw eigen school in de verf en doe ondertussen de studenten een plezier met gezonde, veilige of leuke gadgets (of alle drie natuurlijk!). Versterk de band tussen de directie, leerkrachten, docenten en studenten. Hoe? Dat leest u nu. 

Geef uw studenten en docenten een extra boost

Als directie van een hogeschool, universiteit of andere school doet u er goed aan om de band tussen u en de studenten en hun docenten te versterken. Geef ze een extra boost met een bedrukte powerbank of notitieblok om het schooljaar stevig in te vliegen.

 

Waterflessen bedrukken voor geconcentreerde leerlingen

Als schoolmedewerker en/of ouder van studenten hebt u ze ongetwijfeld al gezien: de trendy waterflessen waarmee ze op school de dorst lessen. Of misschien hebt u er zelf altijd een bij de hand. U hebt gelijk! 

Met zes tot acht glazen water per dag, stimuleren we onze concentratie en energiepeil.

De stijlvolle Eurogifts-waterflessen bedrukken met het logo of de naam van uw school - en ze aan het begin van het schooljaar uitdelen - zorgt dus voor:

  • Geconcentreerde studenten
  • Gezonde gewoontes
  • Reclame voor uw school

Ook in de vakanties doet een slokje water tussendoor heerlijk deugd. Uw investering draagt dus een heel jaar lang bij aan de gezondheid van uw studenten.

Door de waterflessen te bedrukken – en ze in de kleuren van uw school te kiezen – wordt uw logo ook altijd en overal gezien.

 

Fluohesje met naam: speel op veilig(heid)

Een fluohesje met naam lijkt op het eerste gezicht misschien niet uitzonderlijk, maar als we u vertellen dat u met een kleine investering de veiligheid van uw studenten verbetert bij de tocht van en naar school, wordt het een ander verhaal.

 

Fluohesjes met naam, dat is:

  • Veiligere tocht van en naar school
  • Gemoedsrust voor de ouders
  • Branding voor uw school

Ideaal voor de donkere ochtenden en avonden zijn de safetyhesjes van Eurogifts. Met een fluohesje met naam zullen automobilisten niet anders kunnen dan de studenten – te fiets of te voet – op te merken en er extra voor op te passen.

Dat hun naam of het logo van uw school dan op het hesje prijkt, is mooi meegenomen. U koppelt letterlijk de veiligheid van de studenten aan de naam van uw school.

 

Zet uw studentenclub op de kaart

Als student zit u op de universiteit of de hogeschool omdat het uw professionele leven vormgeeft. Maar uw studentenjaren leren u ook hoe zelfstandig leeft en relaties opbouwt. Studentenverenigingen spelen een belangrijke rol in die fase van ons leven.  

U hebt ongetwijfeld al geijkte kanalen om uw studentenvereniging te promoten, maar hier bij Eurogifts hebben we net wat u nodig heeft. Ontdek onze gadgets voor studenten:

Het ideale promotieartikel voor uw studentenclub is een bedrukte flesopener. Dat moeten we vast niet verder uitleggen. Laat ze bedrukken met uw logo en deel ze aan het begin van het academiejaar uit.

De hoodie is bij uitstek hét kledingstuk voor studenten. Deze truien zijn lekker warm en gezellig, zitten meteen goed voor een snelle wandeling naar de winkel of de kotgenoten en - vooral - de bedrukking valt meteen op. Ideaal dus om te personaliseren met het logo van uw studentenvereniging. Ontdek hier onze hoodies en andere truien.

 

Weet wat u koopt: gratis digitale proefdruk

U weet natuurlijk graag wat u mag verwachten voor u 100 exemplaren van een nieuw relatiegeschenk of promotieartikel bestelt. Bij Eurogifts mag u rekenen op een gratis digitale proefdruk. Zo weet u precies hoe uw bedrukte artikelen er zullen uitzien. We beginnen pas aan de volledige bestelling wanneer u akkoord bent met de proefdruk.

 

Vragen? Contacteer ons

Hebt u nog vragen over een van onze producten? Neem contact met ons op. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback