EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ONDERWIJS
 
Datum: 12/12/2018
Tijd: 04:58:44

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Prijs
-

You are here

Branches: Onderwijs

92 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Onderwijs

Met deze artikelen doen uw leerlingen én uw school een uitstekende zaak

U kan uw eigen school in de verf zetten en ondertussen de leerlingen een plezier doen met gezonde, veilige of leuke gadgets (of alle drie natuurlijk!). Hoe we dat weten? Dat leest u nu.

 

Waterflessen bedrukken voor geconcentreerde leerlingen

Als schoolmedewerker en/of ouder van jonge bengels hebt u ze ongetwijfeld al gezien: de trendy waterflessen waarmee kinderen op school de dorst lessen. Of misschien hebt u er zelf altijd een bij de hand. U hebt gelijk! 

Met zes tot acht glazen water per dag, stimuleren we onze concentratie en energiepeil.

De stijlvolle EuroGifts waterflessen bedrukken met het logo of de naam van uw school - en ze aan het begin van het schooljaar uitdelen - zorgt dus voor:

  • Geconcentreerde leerlingen
  • Gezonde gewoontes
  • Reclame voor uw school

 

Ook in de vakanties doet een slokje water op het speelplein of in het pretpark heerlijk deugd. Uw investering draagt dus een heel jaar lang bij aan de gezondheid van uw leerlingen.

Door de waterflessen te bedrukken – en ze in de kleuren van uw school te kiezen – wordt uw logo ook altijd en overal gezien.

 

Fluohesje met naam: speel op veilig(heid)

Een fluohesje met naam lijkt op het eerste gezicht misschien niet uitzonderlijk, maar als we u vertellen dat u met een kleine investering de veiligheid van uw leerlingen verbetert bij de tocht van en naar school, wordt het een ander verhaal.

 

Fluohesjes met naam, dat is:

  • Veiligere tocht van en naar school
  • Gemoedsrust voor de ouders
  • Branding voor uw school

 

Ideaal voor de donkere ochtenden en avonden zijn de safetyhesjes van EuroGifts. Met een fluohesje met naam zullen automobilisten niet anders kunnen dan de kinderen – te fiets of te voet – op te merken en er extra voor op te passen.

Dat hun naam of het logo van uw school dan op het hesje prijkt, is mooi meegenomen. U koppelt letterlijk de veiligheid van de leerlingen aan de naam van uw school.

 

Reclameballonnen en leuke tassen voor school

Gezondheid en veiligheid zijn prioritaire zaken op school, maar een gezonde dosis amusement en aankleding bepalen mee de sfeer en dus de moraal in de klaslokalen en op de speelplaats. 

Met de reclameballonnen van EuroGifts kleedt u het schoolgebouw aan bij verjaardagen van leerlingen, schoolfeesten en andere evenementen. Door deze reclameballonnen te bedrukken met een tekst of het logo van uw school, haalt u de ideale combinatie van sfeerbrenger en promotiemiddel binnen.

Omwille van de lage prijs en het feit dat deze ballons biologisch afbreekbaar zijn, doet u met de aankoop van een set partyballons een perfect verantwoorde investering. Daarnaast leveren we u volledig gratis een digitale proefdruk, zodat u een duidelijk beeld hebt van wat u bestelt.

Ontdek ook ons ander gepersonaliseerd schoolgerief en leuke tassen voor school. Deze rugzakken zijn erg comfortabel en verkrijgbaar tegen een lage prijs.

 

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij EuroGifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of nog twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »