Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Back-to-school

140 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Back-to-school

Back to school met onze gepersonaliseerde schoolartikelen

September is een belangrijke maand voor elke leerling of student. Het nieuwe schooljaar breekt aan en iedereen bereidt zich voor op de terugkeer naar de schoolbanken. Richt u zich als merk of bedrijf op de schoolgaande jeugd? Grijp dan uw kans met gepersonaliseerde schoolartikelen, ideaal voor de back to school periode die in september aanbreekt.

 

Gepersonaliseerde schoolspullen voor een veilige terugkeer 

Veel kinderen gaan met de fiets of zelfs te voet naar school. In de winterperiode zijn de dagen echter vaak donker en grauw. Een goede zichtbaarheid is dan een must. Reden te meer dus om ook fluovestjes en –armbanden als noodzakelijke schoolspullen te beschouwen. Bij Eurogifts kunnen we safety hesjes speciaal voor kinderen bedrukken, maar ook reflecterende armbanden of fluohoezen voor rugzakken.

 

Voorkom writer’s block door pennen te bedrukken

Aan de start van een nieuw schooljaar bruisen alle studenten van de inspiratie en motivatie. En dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Een goede manier om dit te stimuleren is door pennen te bedrukken. U kan bvb. gaan voor een van onze promotiepennen of zelfs voor een volledige schrijfset. En natuurlijk mag ook een degelijke markeerstift niet ontbreken in de gemiddelde etui. Door deze stiften en pennen te bedrukken maakt u er gepersonaliseerde schoolartikelen van die graag én vaak gebruikt zullen worden.

 

Niet vergeten: een goed begin is goud waard

Een nieuw schooljaar brengt meestal heel wat aanpassingen met zich mee. Zorg ervoor dat uw doelgroep alles meteen goed bewaart door hen bedrukte usb-sticks cadeau te doen. Om nieuwe afspraken bij te houden, om notities te bewaren of uit te wisselen met andere leerlingen, enzovoort: deze gepersonaliseerde schoolartikelen bewijzen al meteen hun nut.

 

Back to school met een goedgevulde rugzak 

Een waterfles, een stuk fruit als tussendoortje en een gezonde lunch: leerlingen hebben voldoende energie nodig om de dag door te komen. Om al deze spullen te bewaren is een gepersonaliseerde rugzak sowieso een schot in de roos. Laat een van deze rugzakken bedrukken met uw logo of naam en u geeft de zichtbaarheid van uw merk een stevig duwtje in de rug.

In de categorie “Keukengerief” vindt u trouwens heel wat artikelen die ook nuttig kunnen zijn voor school, zoals brooddozen en bewaardozen voor fruit.

 

Een ruim aanbod gepersonaliseerde schoolartikelen

Ons aanbod back to school artikelen is nog veel ruimer dan de zaken die we hier aanhaalden. Neem dus zeker de tijd om alle producten te bekijken en zo gepersonaliseerde schoolartikelen uit te kiezen die perfect passen bij uw doelstelling.

Daarenboven komen deze gepersonaliseerde schoolspullen niet alleen van pas bij het begin van het schooljaar. Ook voor de onderwijssector in het algemeen kunnen deze producten sowieso een meerwaarde bieden met de juiste bedrukking.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »