Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kleding & Textiel: Sweaters

78 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sweaters

Truien bedrukken is voorzien in een behoefte

In de Benelux zijn frisse dagen schering en inslag. Het wordt zelden Siberisch koud, maar gaan we naar buiten, dan is dat bijna altijd met meer dan een t-shirt om het lijf. Net daarom komt een trui altijd wel van pas. Een trui bedrukken is eigenlijk voorzien in een basisbehoefte voor uw werknemers, relaties of leden van uw vereniging.

Naast sweaters beschikken we ook over een ruim assortiment textiel, met heel wat kledij om de winter te trotseren: fleece sweatersbodywarmersjassen en softshell jassen, en zelfs een gamma sjaals, mutsen en handschoenen - stuk voor stuk heerlijk warm!  

Bedrukte truien als positieve factor bij openluchtberoepen

Trui bedrukken – Sweater bedrukken Dakwerkers, stellingenbouwers, kraanbestuurders, wegenwerkers, magazijniers… Er zijn talloze beroepen waarbij men vooral buiten of in koude omstandigheden werkt – zoals in de bouw en transport - en waar een warme trui dus geen overbodige luxe is. Net daarom is een sweater of trui bedrukken met uw logo een schitterend idee.

Als u goed bent voor uw werknemers - en we nemen uiteraard aan van wel - dan zullen ze met plezier ook op het werk een bedrukte trui dragen. Dit versterkt de band met collega’s en het verbondenheidsgevoel met uw bedrijf.

Ontdek hier onze andere soorten werkkledij.

 

Teambuilding in stijl

Sportclubs, bedrijven, muziekensembles,… Men kan het zo gek niet bedenken of er komt wel teambuilding aan te pas. Zo linkt truien bedrukken plezier en teamspirit aan uw merk. Én toont de enthousiaste bende uw logo of tekst aan de buitenwereld. Een rasechte win-winsituatie.

  

Welke truien bedrukken?

Het nut van sweatshirts of truien bedrukken is u ondertussen vast duidelijk. Maar voor welke trui kiest u nu best?

Trui bedrukken – Sweater bedrukken Wilt u vooral mensen die in koudere omstandigheden werken verrassen met een bedrukte trui? Dan kiest u misschien best voor gepersonaliseerde fleece truien. Zo hebben we bij Eurogifts topproducten in een breed gamma aan kleuren met de Fleece Jacket North, de Fleece sweater Ness, de Fleece jacket Outside en nog veel, véél meer.

Verkiest u ander materiaal, dan maakt u uitstekende keuzes met het Sweatshirt Manhattan, Sweatshirt Toledo of Sweatshirt Snake. Die laatste is – net als bijvoorbeeld het Sweatshirt Slam of Sweatshirt Detroit - een bedrukte hoodie met handige kap bij frisse wind of lichte regen. En zo’n hoodie voelt toch ook gewoon erg gezellig aan, toch?

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »