Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Bedrukte drinkflessen & sportbidons

104 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Bedrukte drinkflessen & sportbidons

Voldoende hydratatie is essentieel voor een goede gezondheid. Gedurende de werkdag of tijdens het sporten, wandelen of spelen durven we water drinken echter te vergeten. De oplossing? Een drinkbus of sportbidon met het logo van uw bedrijf! Die neemt iedereen handig mee in zijn handtas of rugzak. Zo hebben de personen in kwestie altijd water bij de hand én komt uw merk extra in de kijker te staan. Bent u nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk of promotieartikel? Denk dan zeker eens aan onze bedrukte drinkflessen. 

Drinkfles bedrukken met logo of naam

Drinkflessen en drinkbekers vindt u in alle vormen en kleuren bij Eurogifts. Zo zijn er praktische sportbidons voor de veeleisende sporter of metalen drinkbussen voor de outdoor liefhebber. Wij bedrukken deze bidons met uw logo en bedrijfsnaam zodat u uw werknemers, klanten of relaties een fijne attentie kunt geven. Een attentie die niet alleen leuk is, maar ook nog eens gezond!

In ons aanbod vindt u tal van drinkbussen. De meest handige en dorstlessende drinkbus? Dat is ongetwijfelde de Actifit. Eerder op zoek naar een ecologische variant? Ga dan voor onze Bobble Carry Cap drinkfles met recycleerbare koolstoffilter. 

Verder bieden wij ook nog de populaire Dopper drinkfles aan in verschillende kleuren. Opnieuw een duurzaam alternatief dat ideaal is voor het drinken en bijvullen van kraantjeswater. Deze drinkfles reinigt u bovendien gemakkelijk in de afwasmachine. 

Op onze website vindt u hoe dan ook een gepersonaliseerde drinkfles die volledig past bij uw verwachtingen! 

Waterflesjes bedrukken: verfrissend, dorstlessend en goedkoop

Niet op zoek naar herbruikbare drinkbussen, maar wel naar gewone waterflesjes? Ook die kunt u bij Eurogifts krijgen. Ze zijn ideaal voor promotiestunts. Iedere klant vindt het nu eenmaal aangenaam om tijdens een evenement of een beurs een verfrissende dorstlesser te ontvangen. Laat daarom bij ons waterflesjes bedrukken met uw logo. De ronde Pure waterflesjes zijn een populaire keuze uit ons assortiment. De ideale giveaway op festivals, beurzen, sportevenementen en scholen!

Vragen over onze drinkbussen?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde drinkbussen of wilt u een waterfles met logo bedrukken? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback