Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Drinkflessen & sportbidons

101 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Drinkflessen & sportbidons

Drinkbussen, uw dorstlessende relatiegeschenken


Vergeet niet te drinken bij het sporten, wandelen of spelen. Iedereen die actief bezig is, moet af en toe zijn dorst lessen. Een drinkbus of sportbidon met uw logo komt dan ongetwijfeld van pas.

Drinkflessen en drinkbekers vindt u in alle vormen en kleuren hier bij Eurogifts. Praktische sportbidons voor de veeleisende sporter of metalen drinkbussen voor de outdoor liefhebber. Wij bedrukken deze bidons met uw logo en bedrijfsnaam zodat u uw klanten, deelnemers of relaties kunt steunen in hun hobby. Nog steeds één van de belangrijkste tijdverdrijven!

In ons aanbod vindt u tal van drinkbussen. Kiezen voor de drinkbus Actifit is kiezen voor de meest handige dorstlessende drinkbus. De drinkfles Bobble Carry Cap is de meest ecologische waterfles met een recycleerbare koolstoffilter.

Dopper drinkfles bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid

Drinkflessen zijn de ideale flesjes voor kraantjeswater. Zo is de Dopper drinkfles een duurzame drinkfles die u steeds kunt bijvullen. Bovendien kan de Dopper drinkfles in de afwasmachine gereinigd worden. 

Gepersonaliseerde drinkbussen zijn uitstekend promotiemateriaal, laat daarom uw drinkbus bedrukken met uw logo of naam. Onze Dopper drinkfles kunt u bedrukken in meerdere kleuren.

Wilt u drinkbussen bedrukken met uw logo? Dan bent u bij Eurogifts aan het juiste adres.

Een gepersonaliseerde drinkbus is een praktisch relatiegeschenk voor jong en oud

Een gepersonaliseerde drinkbus is een ideaal promotieartikel voor uw relaties. Een drinkbus bedrukken zorgt ervoor dat u voorziet in een geschenk dat elke dag gebruikt kan worden. In ons aanbod kunt u een drinkbus bedrukken in verschillende vrolijke kleuren en soorten.

U kunt er zelfs voor kiezen om uw logo op de bidons te bedrukken. Op trektocht? Ontdek dan onze avontuurlijke drinkfles Trekking. Voor de sportliefhebbers is de drinkfles Runner een dorstlessend relatiegeschenk.

Waterflesjes bedrukken: verfrissend, dorstlessend en goedkoop

Waterflesjes zijn ideaal voor het maken van promotie. Ook kunt u bij ons waterflesjes bedrukken met uw logo. Elke klant vindt het aangenaam om tijdens een evenement of een beurs een verfrissende dorstlesser te ontvangen. Trek daarom de aandacht met uw gepersonaliseerde waterflesjes. De ronde waterflesjes Pure zijn een leuke giveaway op festivals, beurzen, sportevenementen en scholen.

 

Vragen over onze bidons bedrukken?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde drinkbussen of wilt u een bidon bedrukken met logo? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback