Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kleding & Textiel

578 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Kleding & Textiel

Er zijn weinig investeringen die zo renderen als het bedrukken van kleding en textiel. Hoe we dat weten? Eenvoudig: we gaan de deur niet uit zonder truiT-shirt of broek. We kunnen simpelweg niet zonder. Dat is de kracht van kleding & textiel bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Het levert u met andere woorden non-stop reclame op.

Pages

Welke kleding met logo bedrukken?

Een T-shirt is het absolute topartikel wat kleding bedrukken betreft. U hebt ze ongetwijfeld al gezien op festivals, evenementen of bouwwerven. En in combinatie met een warme softshell jacket krijgt u meteen ook de perfecte sportoutfit voor tijdens wedstrijden. Ook u kan hier trouwens uw voordeel uithalen. Kies het model, de kleur en de oplage van de T-shirts en verspreid uw logo overal!

Ontdek ook onze poloshirts, hemden en blouses.

Fleece sweaters voor de kille maanden

De fleece sweaters zijn ideaal op frisse dagen. En, laat ons eerlijk zijn, daar hebben we er meer dan genoeg van. Net zoals bodywarmers zijn deze sweaters een geliefkoosd artikel in de bouw en voor allerhande verenigingen. Daarom vergroot het de visibiliteit van uw merk ook zo sterk: fleece sweaters brengen uw logo overal.

Zoekt u een volledige outfit om uw werknemers mee uit te dossen? Bij Eurogifts vindt u eveneens een uitgebreid gamma professionele werkkledij.

Veiligheid voor alles

Wist u dat u als bedrijf de veiligheid van uw relaties op de weg kan verhogen? Bedruk onze safety hesjes en deel ze uit als relatiegeschenk. Ze maken uw zakenrelaties en de families van uw werknemers duidelijk zichtbaar op de openbare weg. Als mooi extraatje verspreiden ze uw logo via kleding.

Uw logo hoeft zich ook niet altijd op de openbare weg te begeven om aan populariteit te winnen. Dat bewijst het badtextiel van Eurogifts. Want wat is er heerlijker dan het gevoel tijdens en na een lang bad of hete douche? Koppel uw logo aan dát moment en uw merk kan er alleen maar bij winnen. Met een badhandoek of badjas met uw logo, bijvoorbeeld.

Meer weten over onze kleding en textiel?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »