You are here

Bedank uw personeel: geef een thuiswerkpakket cadeau

Pagina afdrukken

Bedank uw personeel: geef een thuiswerkpakket cadeau

Het zijn ongewone tijden voor ons allemaal. Veel mensen zijn plots genoodzaakt om wekenlang van thuis te werken, iets wat niet voor iedereen evident is. Een klein cadeau is nu meer dan ooit een grote motivatie voor uw personeel. Wat dacht u van een leuk thuiswerkpakket om hen een hart onder de riem te steken?

iMac en MacBook pro op bureau

Een thuiswerkpakket voor een georganiseerde werkplek

Terwijl uw werknemers op kantoor alles bij de hand hadden om zich te organiseren, ligt dit thuis vaak helemaal anders. Een thuiswerkpakket brengt structuur in hun werkomgeving. Een notitieboekje en balpen om alles neer te pennen, oortjes voor videocalls, oordopjes om in alle rust te kunnen werken… Kies voor een basic pakket of ga nog een stapje verder met een premium thuiswerkpakket. Dit bevat eveneens een powerbank en USB-stick.

 

Thuis sporten én de kinderen bezighouden? Het kan!

Voor gezinnen met kinderen is thuiswerken een extra moeilijke opgave. Heeft u medewerkers met kinderen? Geef hen een buitenspeelpakket cadeau (plezier gegarandeerd voor het hele gezin!) of kies voor een speelgoedpakket. Hiermee zijn de kinderen urenlang zoet terwijl de ouders zich kunnen concentreren op hun werk.

Daarnaast is het ook belangrijk dat uw medewerkers aan hun eigen gezondheid denken. Een korte sportsessie na een drukke thuiswerkdag biedt de nodige ontspanning én ook de nodige beweging. Met een home workout-pakket kan uw personeel zo aan de slag!

Kind tekent in schrift

Belangrijk voor ons allemaal: social distancing

Bent u zelf op zoek naar een manier om de social distancing-maatregelen duidelijk te maken in uw bedrijf of winkel? Ons social distancing-pakket bevat verschillende items om aan te geven dat er afstand gehouden moet worden. Bovendien leveren we dit pakket in een handig doosje dat u makkelijk kan uitdelen aan uw personeel.

 

Een aanmoedigend “hart onder de riem”-cadeau

Een hart onder de riem doet deugd en zorgt voor nieuwe moed. Schenk uw personeel een “hart onder de riem”-pakket om uw appreciatie te tonen of deel dit pakketje zelf uit aan mensen die u graag extra moed wil inspreken.

Wilt u meer informatie over onze thuiswerkpakketten en andere geschenken?

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

Deze zomer wordt er eentje uit de duizenden. Beetje bij beetje komen we uit de corona-lockdown, maar de zomermaanden zullen er dit jaar toch wat anders uitzien. Als bedrijf kan u uw relaties door deze periode helpen door hen gepaste geschenken te geven. Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van en busje handgel, een drinkfles, petje of sportbidon? 

 

Lees meer

Tips voor een origineel moederdagcadeau

Moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. En zelfs wanneer we volwassen zijn, is onze moeder er altijd om ons te steunen. Geef haar daarom met Moederdag een attent cadeau en bedank haar voor alles dat ze voor u doet.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

De office assistant is de ruggengraat van de onderneming. Hoog tijd dus om ze te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback