EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ZO KIEST U DE JUISTE BEDRUKTE BALPENNEN VOOR UW BEDRIJF
 
Datum: 23/02/2019
Tijd: 22:56:04

You are here

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

Pagina afdrukken

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. 

Ondanks de digitale wereld waarin we ons bevinden - en waar we actief deel van uitmaken - zijn pennen nog altijd een item dat de meeste mensen dagelijks gebruiken. Bedenk zelf maar eens wanneer u voor het laatst iets opschreef op een stuk papier. Snel een telefoonnummer noteren of een boodschappenlijstje maken, daar gaan we niet voor aan de computer zitten.

Wees op deze courante momenten aanwezig met uw merk en u creëert een onafgebroken stroom aan branding.

 

zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

 

Welke balpen met logo bedrukken?

‘Een pen is toch maar een pen? Het maakt toch niet uit hoe die eruit ziet, zolang ze maar schrijft.’, zult u misschien denken.

U zult er vast mee akkoord gaan dat een vooraanstaand politiek leider die een belangrijk verdrag ondertekend met een pen met sneeuwman er wat gek zou uitzien. Of een bruid en bruidegom die hun huwelijk officieel maken met een pen in de vorm van een spuitje. U begrijpt dat de keuze voor de juiste balpen afhangt van de doelgroep en de context.

 

Voordelig voor alledag

Voor dagelijkse toepassingen wijzen we u graag in de richting van promotiepennen en rollers. De beste keuze pennen om met een logo te bedrukken als u elke dag in de schijnwerpers wilt staan. En niet in het minst omdat deze extra voordelig geprijsd zijn!

 

gegraveerde metalen pennen, de perfecte relatiegeschenk

 

Voor meer stijl

Voor meer formele gelegenheden raden we metalen pennen en pennen van a-merken aan. Of misschien pakt u graag uit met een schrijfset, al dan niet in een stijlvol doosje. Ideaal voor officiële foto’s en beelden. Ook een goed idee voor deze sector: touchscreen pennen met logo.

 

Voor het milieu

Hecht u als onderneming veel belang aan duurzaam ondernemen en wil u dat met uw relatiegeschenk extra in de verf zetten? Dat is een boodschap die u ongetwijfeld overbrengt met gepersonaliseerde houten pennen.

 

Maak de kinderen van uw klanten blij met kleurpotloden

 

Voor de familie

Soms is het een goed idee om de kinderen van uw relaties of klanten blij te maken met een leuk geschenkje. Want gelukkige kinderen maken gelukkige ouders. Neem dan zeker eens een kijkje naar leuke kleurpotloden en markeerstiften.

 

Ontdek alle pennen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u, want er zijn ook heel wat goedkope relatiegeschenken op de markt. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven:

Lees meer

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer
Terug naar het overzicht