EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ZO KIEST U DE JUISTE BEDRUKTE BALPENNEN VOOR UW BEDRIJF
 
Datum: 24/05/2018
Tijd: 17:52:20

You are here

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

Pagina afdrukken

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. 

Ondanks de digitale wereld waarin we ons bevinden - en waar we actief deel van uitmaken - zijn pennen nog altijd een item dat de meeste mensen dagelijks gebruiken. Bedenk zelf maar eens wanneer u voor het laatst iets opschreef op een stuk papier. Snel een telefoonnummer noteren of een boodschappenlijstje maken, daar gaan we niet voor aan de computer zitten.

Wees op deze courante momenten aanwezig met uw merk en u creëert een onafgebroken stroom aan branding.

 

zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

 

Welke balpen met logo bedrukken?

‘Een pen is toch maar een pen? Het maakt toch niet uit hoe die eruit ziet, zolang ze maar schrijft.’, zult u misschien denken.

U zult er vast mee akkoord gaan dat een vooraanstaand politiek leider die een belangrijk verdrag ondertekend met een pen met sneeuwman er wat gek zou uitzien. Of een bruid en bruidegom die hun huwelijk officieel maken met een pen in de vorm van een spuitje. U begrijpt dat de keuze voor de juiste balpen afhangt van de doelgroep en de context.

 

Voordelig voor alledag

Voor dagelijkse toepassingen wijzen we u graag in de richting van promotiepennen en rollers. De beste keuze pennen om met een logo te bedrukken als u elke dag in de schijnwerpers wilt staan. En niet in het minst omdat deze extra voordelig geprijsd zijn!

 

gegraveerde metalen pennen, de perfecte relatiegeschenk

 

Voor meer stijl

Voor meer formele gelegenheden raden we metalen pennen en pennen van a-merken aan. Of misschien pakt u graag uit met een schrijfset, al dan niet in een stijlvol doosje. Ideaal voor officiële foto’s en beelden. Ook een goed idee voor deze sector: touchscreen pennen met logo.

 

Voor het milieu

Hecht u als onderneming veel belang aan duurzaam ondernemen en wil u dat met uw relatiegeschenk extra in de verf zetten? Dat is een boodschap die u ongetwijfeld overbrengt met gepersonaliseerde houten pennen.

 

Maak de kinderen van uw klanten blij met kleurpotloden

 

Voor de familie

Soms is het een goed idee om de kinderen van uw relaties of klanten blij te maken met een leuk geschenkje. Want gelukkige kinderen maken gelukkige ouders. Neem dan zeker eens een kijkje naar leuke kleurpotloden en markeerstiften.

 

Ontdek alle pennen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadelhoes of zadeldekje gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Het ideale promotiemateriaal om uw merk in de kijker te zetten op iedere beurs

Bezoekt u vaak beurzen met uw bedrijf of organisatie? Dan heeft u zeker al eens nagedacht over het geschikte promotiemateriaal. Door de bezoekers van uw beursstand te verrassen met leuke gadgets of weggevertjes, zorgt u er immers voor dat u niet snel vergeten zal worden. Maar wat zijn nu de beste relatiegeschenken om weg te geven op een beurs?

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met multimedia als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

Heeft u al aan uw secretaresse gedacht? Toon uw waardering met een geschenk voor Secretaressedag!

De meeste secretaressen worden op deze feestelijke dag verwend met een fleurige bos bloemen. Een heel mooi gebaar, maar niet meer bijster origineel. Om eens echt leuk uit de hoek te komen is het misschien een goed idee om uw gewaardeerde medewerksters – al dan niet bovenop een lekker ruikend boeketje - een gepersonaliseerd relatiegeschenk cadeau te doen.

Lees meer

Herbruikbare tassen bedrukken – het perfecte alternatief voor plastic zakjes

Sinds het verbod op gratis plastic tassen liggen deze winkelzakjes meer dan ooit onder vuur. Daarom gaan steeds meer winkeliers op zoek naar een duurzaam alternatief, zoals herbruikbare zakken.

Lees meer

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het WK voetbal 2018 in Rusland

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op Rusland en verkeert het hele land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat het wereldkampioenschap voetbal doet met een bevolking. De kans die dit event en bijhorende feeststemming bieden mag u als onderneming niet laten liggen.

Lees meer

Een stressvrije werkomgeving dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een stressvrije werkomgeving.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Pages