EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ZO KIEST U DE JUISTE BEDRUKTE BALPENNEN VOOR UW BEDRIJF
 
Datum: 18/02/2018
Tijd: 06:09:05

You are here

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

Pagina afdrukken

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. 

Ondanks de digitale wereld waarin we ons bevinden - en waar we actief deel van uitmaken - zijn pennen nog altijd een item dat de meeste mensen dagelijks gebruiken. Bedenk zelf maar eens wanneer u voor het laatst iets opschreef op een stuk papier. Snel een telefoonnummer noteren of een boodschappenlijstje maken, daar gaan we niet voor aan de computer zitten.

Wees op deze courante momenten aanwezig met uw merk en u creëert een onafgebroken stroom aan branding.

 

zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

 

Welke balpen met logo bedrukken?

‘Een pen is toch maar een pen? Het maakt toch niet uit hoe die eruit ziet, zolang ze maar schrijft.’, zult u misschien denken.

U zult er vast mee akkoord gaan dat een vooraanstaand politiek leider die een belangrijk verdrag ondertekend met een pen met sneeuwman er wat gek zou uitzien. Of een bruid en bruidegom die hun huwelijk officieel maken met een pen in de vorm van een spuitje. U begrijpt dat de keuze voor de juiste balpen afhangt van de doelgroep en de context.

 

Voordelig voor alledag

Voor dagelijkse toepassingen wijzen we u graag in de richting van promotiepennen en rollers. De beste keuze pennen om met een logo te bedrukken als u elke dag in de schijnwerpers wilt staan. En niet in het minst omdat deze extra voordelig geprijsd zijn!

 

gegraveerde metalen pennen, de perfecte relatiegeschenk

 

Voor meer stijl

Voor meer formele gelegenheden raden we metalen pennen en pennen van a-merken aan. Of misschien pakt u graag uit met een schrijfset, al dan niet in een stijlvol doosje. Ideaal voor officiële foto’s en beelden. Ook een goed idee voor deze sector: touchscreen pennen met logo.

 

Voor het milieu

Hecht u als onderneming veel belang aan duurzaam ondernemen en wil u dat met uw relatiegeschenk extra in de verf zetten? Dat is een boodschap die u ongetwijfeld overbrengt met gepersonaliseerde houten pennen.

 

Maak de kinderen van uw klanten blij met kleurpotloden

 

Voor de familie

Soms is het een goed idee om de kinderen van uw relaties of klanten blij te maken met een leuk geschenkje. Want gelukkige kinderen maken gelukkige ouders. Neem dan zeker eens een kijkje naar leuke kleurpotloden en markeerstiften.

 

Ontdek alle pennen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Een stressvrije werkomgeving dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een stressvrije werkomgeving.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

EuroGifts genomineerd voor SafeShop Award

Wij zijn trots om mee te delen dat EuroGifts genomineerd is voor de Safeshop Awards ! Een initiatief van SafeShops.be, die het event voor het tweede jaar op rij organiseert.

Lees meer

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Kom verrassend uit de hoek met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, de perfecte kans om de warme, hartelijke kant van uw organisatie te tonen.

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, perfect om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet en ook nuttig is? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau.

Lees meer

Fluohesjes bedrukken met naam zorgt voor zichtbaarheid van uw logo

Fluohesjes met naam bedrukken zorgt op een persoonlijke manier voor de veiligheid van uw medewerkers, organisatieleden of schoolkinderen en maakt simultaan reclame !

Lees meer

Hoe bedrukte pasjes- en visitekaartjeshouders zichzelf terugbetalen

In de ondernemerswereld gaat het snel. Heel snel. Elke dag ontmoet u nieuwe mensen, ziet u nieuwe gezichten en legt u nieuwe contacten. Daarom hebt u als vooruitziend ondernemer altijd visitekaartjes op zak. Het is handig als u deze handig bij elkaar houdt met een visitekaartjeshouder.

Lees meer

Gepersonaliseerde Pins: eenvoudige en elegante branding

Op kantoor, tijdens een beurs, een netwerkevent, betoging, bedrijfsreceptie, meeting,… pins en geven een originele & professionele touch aan uw voorkomen verkrijgbaar in de vorm van uw logo en zorgen ze in oogopslag voor een unieke look.

Lees meer

Bezorg uw relaties een gezellige winter met gepersonaliseerde fleeceproducten

Het geheim van een goed relatiegeschenk zit ‘m in het schenken van het juiste cadeau op het juiste moment. Timing is alles. Aangezien de wintermaanden voor de deur staan, of ze eigenlijk al op een kier hebben gezet, is het perfecte ogenblik aangebroken om uw relaties en medewerkers een plezier te doen met gepersonaliseerde fleeceproducten. 

Lees meer

40 Jaar EuroGifts - Uw promo en gifts, onze passie !

Merkte u het ook al op? 40 is dit jaar een speciaal getal voor EuroGifts: ons bedrijf bestaat namelijk 40 jaar! Het mag gezegd: we legden de afgelopen jaren een mooi parcours af en groeiden als bedrijf uit tot een vaste waarde op de Belgische, Franse en Nederlandse markt. 

Lees meer

Wat een beetje warmte met uw zaken kan doen: gepersonaliseerde fleecedekens

Nu de winter voor de deur staat, zijn fleecedekens niet weg te denken uit uw zetel. Bent u op zoek naar een warm relatiegeschenk? Laat uw fleecedekens bedrukken met uw logo en u bezorgt uw relaties een warme thuis. 

Lees meer

Pages