EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ZO KIEST U DE JUISTE BEDRUKTE BALPENNEN VOOR UW BEDRIJF
 
Datum: 13/11/2018
Tijd: 04:33:58

You are here

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

Pagina afdrukken

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. 

Ondanks de digitale wereld waarin we ons bevinden - en waar we actief deel van uitmaken - zijn pennen nog altijd een item dat de meeste mensen dagelijks gebruiken. Bedenk zelf maar eens wanneer u voor het laatst iets opschreef op een stuk papier. Snel een telefoonnummer noteren of een boodschappenlijstje maken, daar gaan we niet voor aan de computer zitten.

Wees op deze courante momenten aanwezig met uw merk en u creëert een onafgebroken stroom aan branding.

 

zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

 

Welke balpen met logo bedrukken?

‘Een pen is toch maar een pen? Het maakt toch niet uit hoe die eruit ziet, zolang ze maar schrijft.’, zult u misschien denken.

U zult er vast mee akkoord gaan dat een vooraanstaand politiek leider die een belangrijk verdrag ondertekend met een pen met sneeuwman er wat gek zou uitzien. Of een bruid en bruidegom die hun huwelijk officieel maken met een pen in de vorm van een spuitje. U begrijpt dat de keuze voor de juiste balpen afhangt van de doelgroep en de context.

 

Voordelig voor alledag

Voor dagelijkse toepassingen wijzen we u graag in de richting van promotiepennen en rollers. De beste keuze pennen om met een logo te bedrukken als u elke dag in de schijnwerpers wilt staan. En niet in het minst omdat deze extra voordelig geprijsd zijn!

 

gegraveerde metalen pennen, de perfecte relatiegeschenk

 

Voor meer stijl

Voor meer formele gelegenheden raden we metalen pennen en pennen van a-merken aan. Of misschien pakt u graag uit met een schrijfset, al dan niet in een stijlvol doosje. Ideaal voor officiële foto’s en beelden. Ook een goed idee voor deze sector: touchscreen pennen met logo.

 

Voor het milieu

Hecht u als onderneming veel belang aan duurzaam ondernemen en wil u dat met uw relatiegeschenk extra in de verf zetten? Dat is een boodschap die u ongetwijfeld overbrengt met gepersonaliseerde houten pennen.

 

Maak de kinderen van uw klanten blij met kleurpotloden

 

Voor de familie

Soms is het een goed idee om de kinderen van uw relaties of klanten blij te maken met een leuk geschenkje. Want gelukkige kinderen maken gelukkige ouders. Neem dan zeker eens een kijkje naar leuke kleurpotloden en markeerstiften.

 

Ontdek alle pennen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde fluohesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten gepersonaliseerde fluohesjes en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al voor weinig geld een groot gebaar kan tonen.

Lees meer

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Lees meer

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo
Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven.

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op onze stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze huwelijksbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

Pages