Verfijn uw selectie

Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Lanyards bedrukken met logo of naam

26 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Lanyards bedrukken met logo of naam

Een merk uitbouwen of een event organiseren is hard werken. U steekt veel tijd en energie in een goede merkbeleving en terecht, want een sterk merk mag gezien worden. Maar soms komt u met een eenvoudige stap al erg ver: Lanyards bedrukken met uw logo is een slimme strategische zet. Want voor een kleine investering krijgt u veel visibiliteit.

Op events

Een event organiseren draait om een beleving creëren. Zet vanaf het begin de toon en heet uw bezoekers welkom met een met uw logo of eventnaam bedrukte lanyard (ook wel keycord genoemd). Hang aan dit handige gadget de toegangspassen, vip-badges of pers-ID’s.

Gedurende het hele event zullen de bezoekers uw lanyard dragen. Na het event kunnen ze de lanyard hergebruiken, om sleutels of een gsm aan te hangen bijvoorbeeld. Zo is de lanyard ook een aandenken aan uw event.

En binnen uw bedrijf

Sterke merken groeien van binnen naar buiten. De kern van uw bedrijf, dat zijn uw werknemers. Schenk uw personeel een lanyard bedrukt met uw logo, hang er een personeelsbadge of lunchpas aan. Zo wordt elke werknemer een ambassadeur van uw merk.

De concrete voordelen van een bedrukte lanyard

  1. Lanyards hebben een groot bedrukbaar oppervlak. Voldoende plaats dus voor uw naam, logo en eventnaam.
  2. Met een grote variatie aan lanyards en kleuren vindt u zeker de stijl die past bij uw merk.
  3. Een bedrukte lanyard is goedkoop, ideaal geschenk om aan al uw bezoekers en werknemers te geven.
  4. Lanyards zijn herbruikbaar, ook na het event komt uw bedrukte lanyard nog van pas. Bijvoorbeeld om sleutels of een gsm steeds bij de hand te hebben.
  5. Mensen die uw lanyards zichtbaar dragen verspreiden uw merk vanzelf.

Met bedrukte lanyards heeft u de eerste stap gezet naar meer visibiliteit, maar waarom zou u nu al stoppen? Eurogifts heeft nog meer gadgets en premiums waaruit u kan kiezen: van ballonnen en snoepgoed tot fluitjes en magneten.

Ontdek alle gadgets en premiums van Eurogifts.

Eurogifts biedt een ruime keuze van lanyards aan, zo vindt u zeker het type lanyard dat bij u past. Soms is zoveel keuze overdonderend. Heeft u vragen over kleuren of het bedrukken van lanyards? Wij helpen u graag verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback