Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Bouw

65 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Bouw

Relatiegeschenken voor de bouwsector

Promotiemateriaal en relatiegeschenken voor de bouwsector kan u opdelen in 2 groepen:

Relatiegeschenken voor bedrijfsleiders en promotiemateriaal voor de werknemers.

Die laatste groep is misschien wel de belangrijkste: de werknemers zijn de motor van het bedrijf. U hebt er dus alle belang bij hen in de watten te leggen en te laten voelen dat u hen waardeert.

Voorzie hen daarom van bedrukte kledij om ze in alle seizoenen in ideale omstandigheden te laten werken:

 

Winter is coming? Laat maar komen.

Een van de grootste uitdagingen waar bouwvakkers mee te maken krijgen is de vrieskou op de werf. Pak uw dierbare werknemers lekker warm in met mutsen, sjaals, handschoenen, truien, fleecesweaters en bodywarmers.

Opwarmen kan met meer dan enkel kleding, want wie kikkert er niet op van een warm drankje wanneer de kou toeslaat? Met een gepersonaliseerde thermosfles warmt u uw werknemers letterlijk op.

Op warmere dagen zijn drinkflessen dan weer ideale geschenken.

Erg praktische attenties zijn vouwmeters, rolmeters en bouwpotloden. Deze zijn onmisbaar voor elke bouwvakker. Geef ze een persoonlijk tintje met uw logo of bedrijfsnaam en u scoort ongetwijfeld punten bij uw personeel.

 

Bouw aan uw relaties

Uw werknemers zijn ontzettend belangrijk, maar vergeet ook vooral uw relaties niet. Aannemers, grote bouwfirma’s, bedrijven met andere specialisaties waarmee u regelmatig samenwerkt, …

Er zijn vast heel wat mensen waarmee u een professionele band hebt. Een band die u liefst zo goed mogelijk verzorgt en zelfs versterkt. Met gepersonaliseerde geschenken zet u een goede stap in die richting.

Toptips zijn anti-stress-artikelen (we moeten u vast niet uitleggen waarom, toch?) en flesopeners. Die laatste komen van pas wanneer u met uw ploeg een project tot een goed einde brengt en u voor de gelegenheid wil klinken.

Het zijn details, maar die maken vaak het verschil: sleutelhangers en muntdoosjes in de vorm van een huis zijn opvallende knipoogjes naar uw merk. Het doet elke ontvanger van uw attentie extra terugdenken aan u als betrouwbare partner.

Zeker even leuk is een usb-stick in de vorm van een huis. Handig om facturen, ontwerpen en plannen mee te nemen waar u ze nodig heeft.

U zult geen nieuw contract afsluiten met 1 sleutelhanger of usb-stick, maar vele kleintjes … Vraag dat maar aan onze tevreden klanten!

Maar ook promotie op bouwbeurzen - zoals de bis beurs of batibouw - is van onmiskenbaar belang. Zo zullen potentiële klanten weten dat u bestaat en blijft u top-of-mind bij zij die u al kennen. U zult sneller in aanmerking komen wanneer men een partner met uw vaardigheden nodig heeft.

 

Gepersonaliseerde relatiegeschenken = voordelige branding

Bij Eurogifts kunt u alle bovenstaande producten laten personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam. Aan uw branding werken was nog nooit zo voordelig en eenvoudig.

 

Meer inspiratie nodig?

Hebt u nog vragen of kan u tips gebruiken voor het ideale relatiegeschenk of promotiemateriaal?

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback