Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: bis bouw & immosalon

65 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord bis bouw & immosalon

Bis beurs & batibouw

De bis beurs slaat als een van de grootste bouwbeurzen van Vlaanderen in oktober z’n tenten op in Brussel en in februari is het de beurt aan batibouw. Een uitstekende gelegenheid om je merk in de verf te zetten. Op zich niet eenvoudig met zoveel concurrenten op een relatief kleine plek. Tenzij je met origineel promotiemateriaal uitpakt… 

Er zijn zo van die dingen die iedere bouwvakker standaard bij zich heeft. Denk maar aan een rolmeter of vouwmeter, timmermanspotlood, breekmes en zo verder.

Breek de concurrentie met een bedrukt breekmes

Een bedrukt breekmes komt altijd van pas. Eurogifts heeft kwaliteitsvolle, vlijmscherp geprijsde breekmessen die je kan bedrukken met je logo. Een breekmes bedrukken – zoals het Snijmes Maxi - betekent branding overal waar de bezoekers van je stand heen gaan.

Een vouwmeter bedrukken voor onmeetbaar succes!

Het nuttige aan het aangename koppelen. Dat is wat je kan doen als je op de bis beurs of batibouw bedrukte vouwmeters of rolmeters uitdeelt. Iedereen aanwezig kan zo’n nuttig cadeautje wel smaken. Een eerste goeie indruk met de vouwmeter Stabila Pro of Rolmeter Artifex en je merk krijgt meteen een positief imago.

Tik een Zwitsers zakmes met naam op de kop

Je kan het je in deze tijd niet meer permitteren om je marketing niet te verzorgen. Ga een slechte eerste indruk te lijf met een zakmes met naam, nog een handig instrument. Kijk maar eens naar het Zwitsers Zakmes Victorinox Waiter, Camper of Huntsman.

Als je bang bent in het donker moet je… licht maken.

Samson en Gert fluiten een liedje, maar veiliger en vooral handiger in donkere omstandigheden is een zaklamp. Een zaklamp met logo uitdelen aan de bezoekers van de bis beurs of batibouw zet je merk in de schijnwerpers en helpt ze in donkere tijden. Het spreekwoord zegt niet zomaar “in nood leert men zijn vrienden kennen”. Een zaklamp met logo zoals de Zaklamp Telescope, dat blijft hangen.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »