Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Zomer

165 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Zomer

De zomer is het ideale seizoen om uw merk aan te verbinden. Het is mooi weer en iedereen is goedgeluimd, uitgelaten en in de vakantiestemming: de perfecte omstandigheden om relatiegeschenken voor de zomer te bedrukken.

In onze collectie vindt u tal van originele zomer relatiegeschenken zoals strandballen, zonnebrillen, drinkflessen en bedrukte petten. Deze kan u allemaal bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Kijk vooral even mee wat we zoal aanbieden:

  

Strandballen bedrukken voor de actieve vakantiegangers

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen maken heel wat plezier met een bedrukte strandbal. Beter nog: uw relaties en hun kinderen beleven heel wat quality time met uw merk. Laat uw strandballen bedrukken en bezorg hen een leuke zomer.

Zo is er de Strandbal Lighty, een strandbal waarin een LED lampje binnenin knippert. Plezier verzekerd!

Daarnaast hebt u met de Frisbee Spinner, het Waterpistool Hitme of de Petanque Set Tireur nog heel wat opties wat betreft leuke strandartikelen.

 

Zonnebrillen bedrukken voor een zonnige blik op de zomer

Vanaf het moment dat de zon nog maar even haar gezicht laat zien, haalt heel het land de zonnebrillen vanonder het stof. Zonnebrillen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de zomer.

Zonnebrillen bedrukken voor uw relaties is ook investeren in hun veiligheid. Zo zijn ze voorbereid op de laagstaande zon en kunnen ze veilig de baan op.

U vindt in ons aanbod bedrukte zonnebrillen zeker een exemplaar dat past bij uw merk. De zonnebril Melbourne, Colorsun en Nival zijn uitstekende voorbeelden. Of wat dacht u van de Bril Crazy fan? Het Europees Kampioenschap voetbal staat immers voor de deur!

 

Ontdek ook onze bijpassende petten en verder de drinkflessen, reisartikelen, de waaiers zoals de Cool Down en de Slippers Copacabana voor heerlijke strandmomenten.

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback