EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
REISARTIKELEN
 
Datum: 28/04/2017
Tijd: 12:17:40

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Reisartikelen

52 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Reisartikelen

Relatiegeschenk Poncho - regenjas Promo
Laat u nooit meer verrassen door een onverwachte regenbui met dit lichtgewicht regenjasje van transparant gekleurde folie. Heel compact opgevouwen, erg praktisch om mee te nemen. Verpakt in een handig plastic etui. Formaat: 13,5 x 9,5 x 1,5 cm. Uw...
  • Verkrijgbaar in Blauw
  • Verkrijgbaar in Wit
  • Verkrijgbaar in Geel
  • Verkrijgbaar in Rood
  • Verkrijgbaar in Oranje
VANAF
€ 0,32

Maak de reizen van uw klanten en zakenrelaties makkelijker dan voorheen en schenk hen één van onze personaliseerbare reisartikelen. Een ruime keuze in handige en nuttige reisartikelen die stuk voor stuk van uw logo of bedrijfsnaam kunnen worden voorzien levert zonder twijfel een gepast relatiegeschenk voor u op. Bagagelabels, reiswekkers, verrekijkers of universele stekkers nemen nooit overbodige plaats in tijdens een reis of vakantie. Sta bekend bij uw klanten en relaties als het merk dat praktisch denkt en deel in hun zorgeloze reisherinneringen.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »