Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: WK voetbal

99 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord WK voetbal

Vanaf 3 november tot en met 17 november ontvangt u 30 euro korting op uw bestelling WK gadgets*! Gebruik promocode 62263. Info en voorwaarden onderaan de pagina.

Deze WK-gadgets maken van 2022 een waar voetbalfeest

Actie: 30 euro korting op uw bestelling vanaf 300 euro!

Vanaf 3 november tot en met 17 november ontvangt u 30 euro korting op uw bestelling vanaf 300 euro. 

Voorwaarden: Enkel geldig op de selectie 'WK voetbal' - Niet te combineren met andere kortingen, aanbiedingen of opruiming - Gebruik promocode 62263 - 1 geschenkcode per klant - Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen

WK-gadgets bedrukken met uw logo: samen met de Rode Duivels naar de overwinning

WK-gadgets kunnen in 2022 een boost betekenen voor uw branding. Hoe en waarom? Dat leest u hier.

Heel België Rode Duivel

Vanaf november 2022 is heel de wereld, en niet in het minst België, een maand lang in de ban van het WK. Een dot van een kans voor u om uw evenement, organisatie of bedrijf met voetbal gadgets mee te laten genieten van deze commerciële hoogdagen.

Het WK zal er ongetwijfeld een groot event worden. Waarschijnlijk wel wat kouder dan vorig jaar, maar dat zal de sfeer zeker niet bederven. Neem zeker een kijkje in het ruime aanbod WK-gadgets van Eurogifts.

Belgische vlag kopen en bedrukken

Voetbal zonder vlaggen is als een café zonder bier: onbestaande. Daarom kan u bij Eurogifts ook een grote Belgische vlag kopen. Deze vlag Belgium is erg scherp geprijsd en interessant voor grote oplages.

Hoedje af voor onze Rode Duivels

De voorbije jaren al erg aanwezig in de stadions en dus gewoon ongemeen populair zijn de tricolore pruiken en hoeden van de Rode Duivels. Ook dit jaar zullen hoeden en pruiken de terrasjes en stadsparken weer vullen.

Het Zonnehoedje Belgium is bijvoorbeeld een opvallende en scherp geprijsde tricolore hoed. Ideaal om te bedrukken met het logo van uw bedrijf, supportersclub of vereniging.

Eurogifts heeft ook enkele feestelijke tricolore pruiken, zoals de Pruik Punk Belgium, de Pruik Afro Belgium en de Hoofdband Belgium, in de aanbieding. Keuze genoeg aan voetbalgadgets om de Rode Duivels mee naar de overwinning te schreeuwen.

Nog meer geweldige WK-gadgets

Uiteraard hebben we nog veel meer interessante WK-gadgets in voorraad die u kunt bedrukken en waarmee u met beide handen uw commerciële buitenkans kunt grijpen.

Zo is er de Balpen Football, een ideaal voetbalgadget voor de kleinere Rode Duiveltjes onder onze supporters. Deze sportieve balpen met ingewerkte voetbal als drukknop is beschikbaar in heel wat verschillende kleuren.

Ideaal om onze Rode Duivels tot in de finale te steunen zijn de Handklapper Applause, de Supporter schmink Colorschmink of de Hoorn Arriba

WK-gadgets bedrukken: een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat uw WK-gadgets alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn investeringen die u bij iedere wedstrijd van de Rode Duivels of Belgische nationale ploegen van andere sporten kan hergebruiken.

Vragen over onze producten?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback