Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Verenigingen

186 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Verenigingen

Wat is er typisch aan een vereniging? Het woord zegt het zelf: eenheid die de verschillende leden ervan verbindt. Trek die eenheid door in alles wat uw vereniging of club doet en u krijgt uitstraling en professionalisme.

Een zekere uitstraling realiseren begint bij alles wat zichtbaar is: materiaal personaliseren met de naam of logo van de vereniging of club, bijvoorbeeld.

 

Clubkleding

Clubkleding, zoals bedrukte T-shirts of poloshirts, is vaak het eerste wat verenigingen bij ons bestellen. En dat heeft enkele goeie redenen:

  • Stimuleert samenhorigheidsgevoel
  • Vergroot bekendheid
  • Trekt nieuwe leden aan

De samenhorigheid is waar een club of vereniging op steunt. Het is een gevoel dat u nog vergroot met bedrukte clubkleding of teamkleding.

Ontdek ook onze sportclubkleding.

 

Sporttas met naam bedrukken

Op zoek naar sporttassen? Het ruimte assortiment van Eurogifts bevat ongetwijfeld het model en de kleuren die het meest bij uw vereniging passen. Ontdek ook onze rugzakken en waterflessen.

Deze sporttassen met naam of logo bedrukken? Het kan al vanaf 20 stuks.

 

Gratis digitale proefdruk

Clubkleding bedrukken bij Eurogifts is kiezen voor kwaliteit. Nog niet overtuigd? Vraag een gratis staal of gratis digitale proefdruk aan op de productpagina.

  

Pennen

Een manier om nog sneller bekendheid te verwerven is met gepersonaliseerd schrijfgerief. Waarom? Ook mensen die geen rechtstreekse band hebben met uw vereniging of club gebruiken ze.

Bedenk zelf maar eens hoeveel bedrukte pennen u heeft van organisaties waar u in principe weinig mee te maken heeft. En hoe vaak deze balpennen van pas komen. Juist. Heel vaak.

 

Vragen over een van onze producten?

De opties bij Eurogifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of nog twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »