Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Bank Verzekeringen Immo

49 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Bank Verzekeringen Immo

 

Bent u actief in de immobiliën, bank- of verzekeringssector? Dan zit u bij Eurogifts goed voor een breed assortiment aan bedrukt promotiemateriaal en gepersonaliseerde relatiegeschenken dat uw business gegarandeerd goed zal doen. Bij Eurogifts helpen we u meteen op weg.

 

Notitieboekjes bedrukken: een goede belegging

Snel een rekensommetje maken, iets noteren terwijl u een belangrijke call doet, of iets uittekenen voor een klant: het zijn maar enkele mogelijke situaties waarin een notitieblok bedrukken - en die op kantoor bij de hand hebben - erg nuttig zal blijken. 

Eurogifts heeft heel wat verschillende, kwalitatief hoogwaardige schrijfblokken en notitieboeken die u met uw logo of bedrijfsnaam kan bedrukken. Zo maakt u voortdurend werk van uw branding, terwijl uw klanten dankzij de bedrukte schrijfblokken en notitieblokken meer en meer vertrouwd geraken met uw merk en huisstijl.

Neem ook een kijkje naar onze memoboxen en schrijfmappen! Een schrijfmap bedrukken is trouwens een uitstekend idee voor een stijlvol relatiegeschenk.

 

Kalender bedrukken: dagelijkse, ijzersterke promotie

Wat nooit misstaat – of het nu in een bank, verzekerings- of immokantoor de muren siert – en simpelweg nuttig is, zijn bedrukte kalenders.

Tijd is een belangrijk gegeven in deze sector. Met een snelle blik op de bedrukte kalender hebben uw bezoekers of klanten een idee van de week- of maandindeling en hebben ze al dan niet bewust een blik geworpen op uw logo of reclame.

U kan ze ook met uw klanten of relaties meegeven als relatiegeschenk. Bedrukte kalenders zijn immers voor eender wie een nuttige attentie.

 

En daar stopt het niet…

Uiteraard kan u ook erg origineel uit de hoek komen. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte usb-sticks of fluovestjes en nog veel, véél meer. 

Een kalender of notitieblok bedrukken bij Eurogifts, dat is ijzersterke promotie. Dag in, dag uit.

 

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij Eurogifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Contacteer Eurogifts


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback