Verfijn uw selectie

Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Post-its bedrukken, memoblaadjes en -boxen

51 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Post-its bedrukken, memoblaadjes en -boxen

Geen betere plaats om uw logo te laten opvallen, dan op het bureau van uw werkrelaties. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met bedrukte post-its of notitieblok voorzien van uw bedrijfslogo.

Maak deel uit van elke brainstormsessie

Ondanks het digitale tijdperk, verkiezen mensen vaak pen en papier. Om te brainstormen, snel een notitie te nemen aan de telefoon, aantekeningen te maken tijdens meetings, een ontwerp te schetsen, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een gepersonaliseerd notitieboekje of bedrukte post-its voorzien van uw logo, maakt u deel uit van elke brainstormsessie!

Verschillende mogelijkheden

Eurogifts biedt tal van mogelijkheden om uw notitieboekjes en post-its te personaliseren. Zo kunt u kiezen voor de memoblaadjes van Ecostick: verschillende formaten en kleuren in één pakket. Voor notitieboekjes zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Ons gamma voorziet namelijk notitieboekjes in alle kleuren, verschillende formaten of zelfs voorzien van een balpen zoals het notitieboekje van Pocketwrite

Wilt u uw werkrelaties extra in de watten leggen? Kies dan voor een luxepakket, zoals de kantoorset van Officebox of de memobox van Sticknote.

Verhoog uw merkbekendheid met bedrukte blocnotes en post-its

Gepersonaliseerde notitieboekjes of post-its zijn niet enkel interessant om te laten schitteren op het bureau van uw klantrelatie. Ook op het bureau van uw werknemer zal dit niet misstaan. Het geeft niet alleen een professionele indruk tijdens een vergadering met een (potentiële) klant, maar verhoogt tegelijkertijd ook uw merkbekendheid.

Post-its bedrukken als relatiegeschenk

Bedrukte post-its als relatiegeschenk wordt nog beter als u het combineert met ons gamma bedrukte pennen en schrijfwaren. Een graag gezien geschenk voor de start van een conferentie of sectorevent. Daarnaast zijn er nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden van uw relatiegeschenk te vinden op onze website.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »