Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Festival benodigdheden

194 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Festival benodigdheden

Festival benodigdheden: benut de mogelijkheden voor uw event of merk

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Memorabele concerten op grote massafestivals of lokale hoogtepunten van het jaar, een zwoele zomerse sfeer en gewoon fijne momenten met vrienden en familie: genoeg positieve ingrediënten aanwezig om uw merk aan te verbinden en er een goed gevoel bij te creëren.

Er komt heel wat kijken bij de organisatie en aankleding van een festival. Het zijn ook populaire festival benodigdheden die tot lang na het evenement de branding ervan verzorgen. Zo trekt men ook meer publiek aan voor de volgende editie.

 

Festivalbandjes kopen om de herinnering levend te houden 

De festivalbandjes zijn de bekendste soort festival benodigdheden. U hebt vast al mensen gezien met een heuse verzameling festivalbandjes aan de polsen. 

Wil u festivalbandjes kopen voor uw evenement? Dan zit u goed bij Eurogifts.

Voor u deze festivalbandjes gaat kopen, is het belangrijk even stil te staan bij het materiaal.

Inkombandjes zoals het Polsbandje Multi en Polsbandje Events zijn populaire items. Het Polsbandje Multi is gemaakt van stevig pvc en is voorzien van een sluiting met drukknop, zodat het iedereen past. Het Polsbandje Events is dan weer vervaardigd uit kunstvezel. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u ze kunt afstemmen op de affiches van uw evenement. 

Ook erg nuttig voor de organisatie: bedrukte lanyards voor medewerkers en veiligheidspersoneel.

 

Eventitems ter promotie van uw merk

Hebt u met uw bedrijf een kiosk op een festival of concert? Dan doet u de festivalgangers of concertbezoekers zeker een plezier met volgende promotieartikelen.

Ideaal voor festivals zijn eventitems die de mensen beschermt voor de zon. Ons assortiment zonnebrillen – zoals de Zonnebril Melbourne en Colorsun - en petten zoals de Baseball pet Promo is dan ook rijk gevuld met hoogkwalitatieve mogelijkheden om te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Voor de kampeerders onder de festivalgangers zijn bedrukte koeltassen trouwens een ander uitstekend idee.

Even interessant zijn de geldbeugels die u kan personaliseren. Zo heeft men genoeg aan een geldbeursje met uw logo en kan men dankzij u die veel te grote portefeuille achterlaten.

 

Het extra voordeel van al deze eventitems? Men blijft ze tot lang na het evenement gebruiken omdat ze simpelweg erg nuttig zijn.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »