<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
KOELTASSEN
 
Datum: 26/05/2019
Tijd: 08:14:16

Verfijn uw selectie

Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

Tassen: Koeltassen

44 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Koeltassen

Een koeltas bedrukken als relatiegeschenk

Op warme dagen is een koeltas een geschenk uit de hemel. Om het vlees koel te houden tijdens een barbecue, om hapjes en drank mee te nemen op een picknick, of om voedingswaren fris te vervoeren op weg van de supermarkt naar huis: een koeltas bewijst zeker zijn nut! Een bedrukte koeltas met uw naam of logo is dan ook het perfecte coole relatiegeschenk.

Welke koeltas laten bedrukken?

Met onze koeltassen zorgt u dat uw klanten of relaties het hoofd koel houden in elke situatie. Geen stress over het vlees of de drank, uw bedrukte koeltas is de redder in nood! Wilt u een grote koeltas laten bedrukken die geschikt is voor daguitstappen met het hele gezin? Of doet u uw relaties liever een plezier met een kleine koeltas voor het koel houden van wijn of andere dranken? Bij EuroGifts vindt u koeltassen in verschillende vormen en kleuren, op maat van elke situatie.

Ga voor een cool relatiegeschenk en laat een koeltas bedrukken

Wij kunnen voor u koeltassen bedrukken met uw logo of de naam van uw firma of organisatie. Het bedrukken doen wij bovendien volledig zelf; zo garanderen we u een bedrukking van hoge kwaliteit.

Bekijk hierboven ons aanbod koeltassen om te bedrukken en bestel uw favorieten snel en makkelijk online!

Nog vragen? Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback