You are here

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

Pagina afdrukken

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

Deze zomer wordt er eentje uit de duizenden. Beetje bij beetje komen we uit de corona-lockdown, maar de zomermaanden zullen er dit jaar toch wat anders uitzien. Als bedrijf kan u uw relaties door deze periode helpen door hen gepaste geschenken te geven. Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van en busje handgel, een drinkfles, petje of sportbidon?

 

Stijlvolle Dopper-drinkfles met logo

De drinkflessen van Dopper van 450 ml blijven een populair hebbedingetje. Met hun strak, stijlvol ontwerp en beschikbaarheid in een hele waaier aan kleuren, vallen ze bij iedereen in de smaak! Bovendien kan u er op twee manieren uit drinken: van de teut of de combinatie van de twee bovenste onderdelen die samen een wijnglaasje vormen.

De Dopper-drinkflessen zijn heel makkelijk om overal mee te nemen, denk aan: tijdens het sporten, op het strand, tijdens een wandeling in het bos, op het werk of gewoon thuis. Aangezien we deze zomer zullen moeten doorbrengen in eigen land, zal een Dopper zeker van pas komen.

Dankzij het simpele design en verschillende beschikbare kleuren, zijn ze ook makkelijk te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf. Zo zal uw relatie altijd aan u denken, zowel thuis als onderweg.

Niet te vergeten: deze flessen zijn een duurzaam alternatief voor plastic flessen. Laat uw Dopper-fles vandaag nog bedrukken!

 

Sportbidon voor hydratatie

Wanneer de zomer in zicht is, beginnen heel wat mensen aan hun summer body te werken. Naarmate de dagen langer worden, is het ook fijner om ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat nog actief bezig te zijn.

In de zomer is het nog belangrijker om voldoende water te drinken en gehydrateerd te blijven. Na een kort ochtendloopje in de week of tijdens een lange fietstocht in het weekend … Met een duurzame sportbidon blijven uw relaties gezond, zowel tijdens als na het sporten.

 

Verfrissende én hygiënische handgel

Het belang van hygiëne is ons nu, meer dan ooit, duidelijk geworden. Naast handen wassen, is ontsmettende handgel een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Ook deze zomer zal dit het geval zijn.

Naast ontsmetting biedt handgel ook verfrissing op warme zomerdagen. Door uw klanten of andere relaties handgel te schenken, kunnen ze gerust de zomer tegemoet en hoeven ze zelf geen handgel te kopen.

 

Petje tegen de zon

Een echte zomerklassieker: een petje met logo. Zowel mannen als vrouwen kunnen een pet dragen waardoor dit artikel helemaal unisex is. Voor iedereen die de zomer zal doorbrengen op hun terras, al werkend in de tuin of op zomerse uitstap.

Met onze baseball pet gunt u uw relaties bescherming tegen de zon, maar ook een stijlvol element dat ook reclame maakt voor uw bedrijf.

 

Bedrukken van zomerse relatiegeschenken

Wilt u uw klanten of medewerkers ook verrassen met zomerse, gepersonaliseerde gadgets? Bekijk dan de relatiegeschenken voor de zomer. Heeft u het perfecte item gevonden? Vraag een gratis proefdruk aan, zo bent u altijd zeker van een prachtig resultaat.

Ontdek al onze zomergeschenken

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Een vlotte start van 2021: bedrukte agenda’s met logo

Het jaar 2020 heeft velen onder ons wat chaos en stress bezorgd. Het belang van een goede planning van zowel het werk- als privéleven is heel duidelijk geworden. Digitale, maar zeker ook papieren agenda’s, geven een mooi overzicht van alle activiteiten én geven rust in het hoofd. Biedt uw relaties een houvast en een rustiger gevoel door ze een bedrukte agenda met uw logo als geschenk te geven.

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: droog en stijlvol de baan op

Al lang niet meer zo nieuw, maar nog steeds populair zijn de handige fietszadelhoesjes, ook wel gekend als ‘zadeldekjes’. Met een stevige, waterafstotende fietszadelhoes van nylon of polyester houden uw relaties het zitvlak droog tijdens het fietsen op regenachtige dagen.

Lees meer

Hippe relatiegeschenken voor 2021

Met uw relatiegeschenk bereikt u idealiter twee dingen: u maakt uw relaties blij én u vergroot de zichtbaarheid van uw merk. De kans dat u hierin slaagt neemt toe wanneer u kiest voor trendy relatiegeschenken die inspelen op de noden en wensen van het moment. Laat u inspireren!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback