Relatiegeschenken voor koffieliefhebbers

Relatiegeschenken voor koffieliefhebbers

 

Op 1 oktober vieren we Internationale Koffiedag: een dag die volledig in het teken staat van koffie. Wereldwijd is dit immers een van de populairste dranken - en dat vinden waarschijnlijk ook veel van uw klanten, werknemers of zakenrelaties. Reden te meer dus om deze koffieliefhebbers te verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk in het teken van hun favoriete drank

Begin de dag met een gepersonaliseerde mok 

Zowel op de werkvloer als thuis zijn degelijke koffiemokken onmisbaar, zeker ‘s ochtends. Iedereen heeft wel zijn favoriete mok om de dag mee te beginnen, niet waar? Door kwaliteitsvolle mokken te bedrukken met uw naam of logo zullen de koffieliefhebbers altijd naar uw mok grijpen voor hun bakje troost. 

EuroGifts kan voor u verschillende soorten koffietassen bedrukken. Gaat u voor een kleurrijke set inclusief bijpassend lepeltje? Of verkiest u een ecologische koffiemok die uw groene imago in de verf zet? Het kan allemaal. 

Laat bekers of thermosflessen bedrukken voor onderweg 

In de auto, op de trein of bus, of zelfs tijdens het wandelen: echte koffieliefhebbers hebben hun koffie graag overal bij de hand. Door thermosflessen te bedrukken zorgt u dat niet enkel de koffie, maar ook uw logo overal mee naartoe wordt genomen. 

Ga voor een trendy thermosfles die de koffie lang warm houdt of kies voor een handige thermosbeker. Deze speciale koffiebekers beschikken over een siliconen deksel om morsen te voorkomen en de koffie lang warm te houden, terwijl een siliconen boord of een handvat zorgt voor de nodige grip. 

koffiebekers-met-uw-logo

Eerder op zoek naar kartonnen bekers om te bedrukken met uw naam of logo? Ook die vindt u bij EuroGifts. Deze bekertjes zijn gemaakt van FSC-karton en kunt u in full color laten bedrukken voor een optimale zichtbaarheid 

Gepersonaliseerde koekjes en pralines als kers op de taart 

Wat maakt een koffiemoment helemaal compleet? Exact ja: een koekje of praline. Ook deze zoetigheden kan u laten bedrukken met uw naam of logo en presenteren aan uw klanten bij een kop koffie. Van gepersonaliseerde pralines tot stroopwafels met uw naam op de verpakking: iedereen zal met volle teugen genieten van de verwenkoffie die u serveert. 

Wilt u meer informatie over deze relatiegeschenken voor koffieliefhebbers? Of bent u op zoek naar iets specifiek? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.