Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Vakbond en betogingen

135 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Vakbond en betogingen

Promotiemateriaal voor betogingen

Dagelijks vinden er tal van betogingen plaats waarbij mensen samen protesteren naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis. Tijdens een betoging kleden de betogers zich in de kleuren van hun partij. Bent u als organisatie op zoek naar promotiemateriaal dat u zichtbaar maakt in de massa? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod bedrukt promotiemateriaal.

Laat van u horen: fluitjes bedrukken met uw logo

Breng uw organisatie onder de aandacht met een hoorbaar fluitconcert. Uzelf laten horen tijdens een betoging is immers essentieel. Vergeet bovendien niet om de fluitjes te laten bedrukken. In ons aanbod vindt u verschillende fluitjes die u kunt laten bedrukken met uw logo.

Gepersonaliseerde promotiekledij: warm aankleden voor de winter

Tijdens de winterperiode kan het voor de betogers erg koud zijn buiten. Bedrukte bodywarmers en bedrukte truien zorgen voor de nodige warmte. Ook kunt u een muts bedrukken of een sjaal bedrukken met uw logo. Voor betogers die snel last hebben van koude handen, kunt u handschoenen laten bedrukken.  

Naast koude kan ook regen de boosdoener zijn. Wees daarom voorbereid en laat een regenjas bedrukken. In ons aanbod hebben wij tal van petten die u kunt laten bedrukken met uw boodschap. Deze gepersonaliseerde petten zullen zonder twijfel opvallen in het straatbeeld.

Fluohesjes bedrukken voor uw partij

Met bedrukte fluovestjes kunnen de partijen van de verschillende betogers zich van elkaar onderscheiden. De gepersonaliseerde fluohesjes laten uw partij opvallen in de grote massa en zorgen voor meer veiligheid in het donker. Het fluo vestje Fluosafe of het Fluo vestje Hi-Viz zijn kwalitatieve fluovestjes.

Val op door uw ballonnen te bedrukken

Bedrukte ballonnen zijn de ideale reclamedrager. U kunt deze ballonnen bedrukken met het logo van uw partij. Uw logo steekt er dan letterlijk bovenuit in de menigte. Enkele opvallende ballonnen zijn de Reclameballons Pastel en de Reclameballons Metallic.

 

Vragen over gepersonaliseerd promotiemateriaal voor betogingen?

Heeft u nog vragen over bedrukt promotiemateriaal voor uw betogers? Contacteer ons en wij helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback