Verfijn uw selectie

Kleuren
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Ballonnen bedrukken

7 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Ballonnen bedrukken

Met bedrukte feestballonnen fleurt u ieder evenement of feest op. Een bedrijfsfeest voor klanten en werknemers, een conferentie of verjaardag; ballonnen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zet uw merk beslist op een positieve manier in de kijker.

Waarom feestballonnen bedrukken? 

1.     Goedkope visibiliteit

Bedrukte ballonnen is een reclamevorm met maximale visibiliteit. Omdat ze nu eenmaal bij de minste luchtstroom heen en weer wiegen – en zo altijd opvallen - , zijn feestballonnen een goedkope vorm van dynamische reclame.

2.     Positieve sfeer

Niets zo ideaal als gepersonaliseerde ballonnen om een feestelijk accent te zetten op uw evenement. De feestballonnen van Eurogifts zijn beschikbaar in meer dan 20 verschillende pastelkleuren.

Deze partyballons zijn ook altijd een succesnummer bij kinderen. Wat natuurlijk extra reclame voor uw merk betekent wanneer u ze achteraf uitdeelt om mee naar huis te nemen.

3.     Top-of-mind

Een van de voornaamste redenen om relatiegeschenken en promotiemateriaal te personaliseren is dat u uw ermee merk top-of-mind maakt bij potentiële klanten en relaties.

4.     Duurzaam

Ballonnen laten bedrukken bij Eurogifts betekent ook dat u – naast onberispelijke kwaliteit - kiest voor duurzaamheid. Onze ballons zijn vervaardigd uit 100% latex en zijn dus volledig biologisch afbreekbaar.

Vragen over het bedrukken van ballonnen?

Hebt u nog vragen over feestballonnen of wilt u ballonnen bestellen? Contacteer ons en we helpen u met plezier verder.

Neem contact op met Eurogifts


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »