Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Business Gifts

32 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Business Gifts

Business gifts op maat

Het is niet altijd makkelijk om een origineel geschenk te vinden voor uw zakenrelaties. Uiteraard wilt u een cadeau vinden dat professionaliteit uitstraalt, maar tegelijk moet het een meerwaarde bieden aan uw contact. Een cadeau dat het aangename koppelt aan het nuttige, om het zo te zeggen. Bij Eurogifts geven we u met plezier enkele leuke ideeën!

 

Het praktische nut van bedrukte business gifts 

Door het geven van business gifts met uw logo versterkt u de relatie met uw klanten of contacten. U geeft hen een cadeau als bedankje, als felicitatie bij een belangrijke gebeurtenis, of als geschenk tijdens de feestdagen. Zo toont u dat u aan hen denkt én zet u ook de omgekeerde beweging op gang: u zorgt ervoor dat zij ook aan u denken. Geen betere manier om deze wisselwerking in stand te houden dan met bedrukte business gifts.

 

Welke business gifts moet u dan kiezen? 

Het praktische nut van business gifts spreekt voor zich. Maar welke producten kiest u best om te personaliseren? Eurogifts biedt u diverse mogelijkheden, zodat u uw keuze volledig kan afstemmen op uw klant of contact. Wij geven u alvast enkele ideeën op het gebied van nuttige relatiegeschenken voor de vrije tijd en business gifts voor meer professionele doeleinden.

 

- Nuttige business gifts met opdruk 

Een drinkfles, een portefeuille, een shoppingtas, een fleece jacket: het zijn stuk voor stuk handige geschenken die ongetwijfeld veel gebruikt zullen worden. Reden te meer om deze business gifts te bedrukken met uw logo en uit te delen aan uw zakenrelaties. Wat betreft de opdruk of het borduren heeft u verschillende opties, aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft over een bepaald product.

 

- Relatiegeschenken voor een professionele setting 

Op kantoor of tijdens zakelijke events: producten zoals een balpen, een conferentietas, een powerbank of een schrijfmap komen altijd handig van pas. Het grootste voordeel van zulke producten is dat men deze gebruikt in professionele settings, wat uw visibiliteit zal vergroten bij potentiële klanten. Ook bij deze business gifts heeft u meerdere mogelijkheden wat betreft de personalisatie.

 

Graag meer weten over onze business gifts?

Vraag het ons via de chat


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback