Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Relatiegeschenken digitaal printen in full colour

24 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Relatiegeschenken digitaal printen in full colour

Digitaal relatiegeschenken printen

Of u nu relatiegeschenken gebruikt als weggevertje, als incentive voor uw werknemers of als promotie, door promotieartikelen digitaal te printen zorgt u ervoor dat uw merk of logo meteen de aandacht grijpt. Door de meer dan 40 jaar ervaring met relatiegeschenken in België is EuroGifts de onbetwiste specialist.

Wat is digitaal printen ?

Digitaal relatiegeschenken printen is een nieuwe techniek waardoor u eenvoudig logo’s, foto’s of andere boodschappen onmiddellijk in full colour op een artikel kan printen. Hierbij worden de kleuren van uw beeldmateriaal omgezet naar CMYK kleurenwaarden, zo zorgen we voor een hoge resolutie van het drukwerk. Uw kleurrijke promotie van uw logo of merk komt zo maximaal tot zijn recht. Laat u alvast inspireren door onze relatiegeschenken ideeën.

Waarom relatiegeschenken digitaal printen ?

De scherpe resolutie van een full colour kleurenprint zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt en een streling voor het oog wordt. Deze unieke uitstraling kent heel wat voordelen: de responsfrequentie van een relatiegeschenk met digitale print verhoogt, wordt langer bewaard en - naargelang de opdruk - beschouwd als een “exclusief geschenk”. Bij EuroGifts kunt u bovendien ook luxe relatiegeschenken laten bedrukken van de meest exclusieve merken.

Wat zijn de mogelijkheden met digital print ?

U kiest zelf uw logo, favoriete foto of andere fullcolour afbeeldingen, wij zorgen voor een haarscherpe print op de artikelen. Daarnaast is het bij digitaal printen ook mogelijk om de artikelen per stuk te personaliseren, bijvoorbeeld met de namen van uw relaties. Promotieartikelen digitaal printen is betaalbaar, en vaak goedkoper dan traditionele bedrukking. 

Nu beginnen met weggevertjes digitaal printen

Kortom, digitaal printen geeft uw producten onmiddellijk een professionele uitstraling. Of u nu brand awareness wil vergroten of gewoon een geweldige giveaway wilt. We hebben alvast de meest populaire relatiegeschenken uit ons assortiment op een rijtje gezet.

Het EuroGifts team is goed geïnformeerd en kan u helpen met al uw persoonlijke behoeften voor een digitale print. 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »