<< Black Friday alert: ontvang 10% korting op ons volledige gamma!* Voor meer info en voorwaarden, klik hier. >>

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Merken relatiegeschenken: Parker

48 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Parker

Pagina afdrukken
Parker

Al decennialang is Parker hét merk bij uitstek om pennen van topkwaliteit te graveren of bedrukken. Parker pennen zijn tijdloos en modern, superieur in kwaliteit en functionaliteit, kortom: het perfecte geschenk voor uw relaties, klanten of werknemers. Bent u dus op zoek naar reclame pennen, dan is Parker het geknipte merk!

Een geschenk om over naar huis te schrijven

Parker pennen zijn het perfecte relatiegeschenk, en wel om verschillende redenen. Zo zorgen de inkt en schrijfpunt voor een vlekkeloze inkttoevoer. Dankzij deze langschrijfvulling is het altijd een plezier om te schrijven! Daarnaast beschikken Parker pennen over een stevige clip en worden ze steeds geleverd in een mooi geschenkdoosje.

Parker pennen graveren of bedrukken 

Volledig in roestvrij staal, een combinatie van rvs en stevige kunststof, met kliksysteem of een roller met afsluitdop: EuroGifts kan voor u Parker pennen graveren of bedrukken in allerlei soorten. Of u nu kiest voor uw logo of naam, de personalisatie komt sowieso perfect tot zijn recht voor een optimale reclame.

Een vlekkeloze band dankzij Parker pennen

Door Parker pennen te graveren of bedrukken versterkt u gegarandeerd uw bedrijfsimago. Omdat deze pennen zo waardevol zijn, krijgt u bovendien twee jaar garantie. Maak dus snel uw keuze en bestel vandaag nog!

Heeft u nog vragen over het graveren of bedrukken van Parker pennen met uw naam of logo, dan kan u ons altijd contacteren via de contactpagina of via de chat.

feedback