EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BIC
 
Datum: 24/05/2018
Tijd: 14:22:00

You are here

Merken relatiegeschenken: Bic

27 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Bic

Pagina afdrukken
Bic

BIC: de vrolijkste relatiegeschenken in de leukste modellen

Als Belgische verdeler van het Franse merk BIC biedt EuroGifts een ruim aanbod relatiegeschenken: van BIC aanstekers tot BIC balpennen. BIC is een voorbeeld van betaalbaar en betrouwbaar promotiemateriaal voor dagelijks gebruik. Al jaren staat BIC bekend om zijn vrolijk assortiment balpennen.

  

Laat uw BIC aanstekers bedrukken met logo

De bedrukte BIC aanstekers zijn ideaal om mee te nemen tijdens evenementen, beurzen of festivals. Laat uw BIC aanstekers bedrukken bij EuroGifts en geef uw promotiecampagne een extra boost. De BIC aanstekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo krijgt u bij de BIC aansteker Pocket Digital een volledige bedrukking rondom de aansteker op een folie. Of wat dacht u van de BIC aansteker Pocket die langer meegaat, tot wel 3000 vlammetjes?

De balpennen collectie van BIC laat uw merk schitteren

Bedrukte BIC balpennen zijn de perfecte reclamedragers voor uw bedrijf. Blijf onder de aandacht bij uw relaties en geef hen een bedrukte BIC balpen als cadeau. Wedden dat uw balpen dagelijks gebruikt wordt en dat uw naam zo onder de aandacht blijft?

Laat uw pennen bedrukken met uw merk of logo bij EuroGifts. Bekijk hiervoor zeker eens de BIC Balpen Super Clip, BIC Balpen Round Stic en BIC Balpen Atlantis. Bent u eerder fan van een vulpotlood dat 2,5 keer langer schrijfplezier garandeert dan een klassiek houten potlood? Dan zijn het vulpotlood BIC Matic Quartz en het vulpotlood BIC Matic iets voor u.

Interesse in onze bedrukte BIC aanstekers of BIC balpennen? 

Heeft u vragen over ons gamma relatiegeschenken van BIC of wilt u graag uw pennen of aanstekers bedrukken?

Chat met ons