Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Recreatie Toerisme Reizen

151 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Recreatie Toerisme Reizen

Gepersonaliseerde geschenken voor de sector recreatie, toerisme en reizen 

Onze vrije tijd besteden we maar al te graag aan leuke activiteiten. Reizen, daguitstapjes maken, een ontspannend bezoek brengen aan de sauna, en zo gaat het lijstje nog wel even door. 

Als merk is het dan ook ideaal wanneer mensen u associëren met de ontspannen sfeer die hiermee gepaard gaat. Reden te meer om te investeren in originele, gepersonaliseerde geschenken die handig van pas komen op zulke momenten!

 

Veilig genieten van die vrije momenten 

Veiligheid boven alles: dat geldt altijd, zelfs op momenten dat we er éigenlijk niet bij stilstaan. Een wandeling in de zon, een ritje met de auto op een mooie dag, … Een zonnebril of pet is op zulke momenten zeker geen overbodige luxe. 

Toon daarom uw bezorgdheid om uw zakenrelaties, klanten of werknemers en laat een zonnebril of pet bedrukken met uw logo, naam of persoonlijke boodschap. Het weer kan echter niet altijd meezitten: wees op alles voorbereid en laat eveneens een warme winter- of regenjas bedrukken bij Eurogifts!

 

Gepersonaliseerde geschenken voor leuke daguitstapjes

Niets zo leuk dan op een vrije dag een uitstap te plannen met familie of vrienden. Dankzij onze picknick artikelen, zoals een waterfles of fleece dekentje, genieten uw zakenrelaties van een lekkere maaltijd in open lucht. En om er zeker van te zijn dat alle etenswaren heerlijk vers proeven, kunnen we ook koeltassen bedrukken met uw logo of naam. Deze gepersonaliseerde geschenken zorgen ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag! 

Op zo’n daguitstap wil iedereen uiteraard ook te allen tijde bereikbaar zijn. Een powerbank is dan enorm handig om steeds bij te hebben. Men laadt de powerbank op voorhand op en kan hem vervolgens gebruiken om smartphones, tablets, fotocamera’s, … op te laden.

 

Originele relatiegeschenken, die vindt u bij Eurogifts! 

Indien u op zoek bent naar originele relatiegeschenken, bent u bij Eurogifts aan het juiste adres. Koeltassen bedrukken, een hippe zonnebril met uw naam of logo, een regenjas bedrukken met uw persoonlijke boodschap, alles kan. Bekijk dus zeker ons aanbod of neem contact op voor verdere inlichtingen!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »