Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Openbare diensten en gemeenten

122 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Openbare diensten en gemeenten

Relatiegeschenken en promotieartikelen voor de overheid

Bent u als overheidsinstantie, gemeente of stad op zoek naar originele artikelen om uw klanten en eigen medewerkers een plezier te doen? We nemen u mee langs enkele interessante, duurzame opties:

 

Leuke artikelen voor uw personeel

U kan uw personeel met eenvoudige, kleine dingen de werkdag heel wat aangenamer maken. Help ze bij hun aantekeningen met een notitieboekje zoals dit duurzame exemplaar.  

Ook erg leuk voor op de werkvloer (en handig om uw medewerkers op tijd in vergaderingen te laten verschijnen): bureauklokken. De Bureauklok Hydrowatch is een ecologische digitale bureauklok die op water werkt.

 

Maak uw klanten blijer en groener

Als overheidsinstelling hebt u een voorbeeldfunctie. U komt dagelijks met alle soorten mensen in contact. U zit dus in de ideale positie om mensen te motiveren duurzamer te gaan leven. Dat doet u door ze met kleine attenties in de duurzame richting te sturen.

 

Gezond voorbij de files

De fiets nemen is ongetwijfeld een deel van de oplossing voor het fileprobleem. Terwijl men in het stadscentrum heftig staat te toeteren trapt de fietser zich met een lach op het gezicht een weg naar zijn bestemming. Daarbij werkt hij ook aan zijn conditie en consumeert hij een gezonde portie frisse lucht. Niets dan voordelen.

Een nat zadel is dan weer een reden waarom mensen soms liever de auto nemen. Met bedrukte zadelhoesjes is er weer een excuus minder om die fiets op stal te laten. Personaliseer met het logo of slogan van uw stad, gemeente of andere dienst en verbind zo uw beleid aan een gezonder leven.

Andere fietstips: drinkflessen, fluohesjes, fietslichten en fietstassen.

 

Vaarwel klassieke winkelzakjes

Er zijn natuurlijk nog meer opties die duurzaamheid promoten. Wat dacht u bijvoorbeeld van tote bags? Deze stoffen, herbruikbare winkeltassen zijn ideaal om de plastic-consumptie stevig te verminderen

Enkele toptips: Shoppingtas katoen, Shoppingtas Malaga en Shoppingtas Cantara.

Deze kan men natuurlijk net zo goed gebruiken voor een lekkere picknick of om gewoon wat spullen mee te zeulen. De toepassingen zijn bijna eindeloos. Maximaal gebruik van een duurzaam artikel dus! En dat met het logo van uw gemeente, stad of andere overheidsinstelling voortdurend in het zicht.

Er is een goede reden waarom voldoende water drinken een belangrijk onderdeel van de health-hype is. Spoiler: het is gewoon erg gezond. U hebt ze vast al gezien: de populaire drinkflessen. Bij Eurogifts hebben we er zelfs een aparte categorie voor op onze website. Neem zeker een kijkje tussen deze flessen en denk eens na over welke uw logo het meest tot z’n recht doet komen. Natuurlijk geven we u graag advies.

 

Vragen over onze producten?

Hebt u nog vragen of twijfels over een van onze producten, de personalisatiemethodes of andere aspecten van onze diensten?

Contacteer ons via de contactpagina of chat nu met een medewerker.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback