<< Profiteer nu van gratis levering en 25 euro korting op uw bestelling van klantengeschenken!* >> Klik HIER voor meer info!
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
TOUCHSCREEN PENNEN
 
Datum: 23/09/2019
Tijd: 15:47:20

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Printing options
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Touchscreen pennen

53 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Touchscreen pennen

Styluspennen met uw logo voor de ultieme touchscreen-ervaring

Touchscreens zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen bezit vandaag wel een smartphone en/of tablet. U bent daar wellicht geen uitzondering in. Maar ook uw relaties maken er dagelijks gebruik van. Verras uw klanten, leveranciers en werknemers met de moderne uitwerking van de ‘gewone’ balpen en geef een styluspen cadeau.

De styluspen voor het ultieme gebruiksgemak

Met een styluspen schrijft u makkelijker en maakt u nauwkeurige tekeningen op een tablet of smartphone. Bovenop het schrijfgemak, blijft het scherm van de tablet of smartphone langer schoon, omdat u met een styluspen vingerafdrukken en krassen vermijdt. Zo genieten uw relaties langer van een net beeldscherm dankzij een touchscreenpen met uw logo.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van onze touchscreenpennen

Onze pennen voor touchscreens bestaan in diverse uitwerkingen. Zo kunt u kiezen voor de Stylus pen Touchled. Deze pen is voorzien van een laserpointer, ideaal voor gebruik bij presentaties. Voor extra gebruikscomfort vindt u in ons assortiment ook de Stylus pen Cleantouch. Deze uitwerking is voorzien van een schermreiniger. Zo kunt u ten allen tijde genieten van een schoon scherm. Op zoek naar een originele uitwerking? Kies dan voor Stylus pen Touchflag. Deze ingenieuze kunststof touchpen is voorzien van een uitrolbaar vlagje dat u kunt voorzien van gepersonaliseerd drukwerk. Voorzie het vlaggetje van uw contactgegevens, reclame voor een bedrijfsevent, uw WiFi-paswoord, … U kunt het zo gek niet bedenken.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrukte styluspen? Onze experts begeleiden u naar een oplossing op maat.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »