Zadelhoesjes bedrukken: droog en stijlvol de baan op

zadelhoesjes-bedrukken.png

Al lang niet meer zo nieuw, maar nog steeds populair zijn de handige fietszadelhoesjes, ook wel gekend als ‘zadeldekjes’. Met een stevige, waterafstotende fietszadelhoes van nylon of polyester houden uw relaties het zitvlak droog tijdens het fietsen op regenachtige dagen.

Zadeldekjes bedrukken voor een positie in de kopgroep

De hoesjes zijn handig om mee te nemen en kunnen het hele jaar door gebruikt worden, zeker in België. Door zadelhoesjes te bedrukken met uw logo, krijgt uw merk meer zichtbaarheid én ziet de fiets van uw relatie er meteen ook stijlvoller uit. Elk bedrijf kan een zadeldekje gebruiken in hun branding-strategie. Van multinationals tot KMO’s, maar ook scholen, hotels of verenigingen.

Elk zadelhoesje kan ontworpen worden in een kleur dat aansluit bij uw huisstijl. Bovendien wordt uw logo in hoge kwaliteit gedrukt aan de hand van de beste druktechnieken. Een ding is zeker: uw merk zal niet onopgemerkt voorbij fietsen.

Welke zadelhoes laten bedrukken?

Al onze zadelhoezen beschikken over een stevige elastiek zodat ze goed rond het fietszadel blijven zitten. Ze komen voor in verschillende materialen, waaronder nylon en polyester. Deze stoffen zorgen voor de waterdichte eigenschap van deze hoezen.

Nylon zadelhoesje

Nylon is sterk en rekbaar waardoor het hoesje langdurig meegaat. Dit materiaal is bovendien ook heel onderhoudsvriendelijk. Verkies je nylon, dan kan je kiezen voor deze glanzende hoes of een matte hoes. Beide versies zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben een universele maat (24 x 21 cm) waardoor ze perfect op elk zadel passen.

Polyester zadelhoesje

Polyester is iets minder sterk dan nylon, maar ook minder elastisch waardoor de vorm en de kleur van het hoesje langer behouden worden. Gaat je voorkeur uit naar polyester, dan kan je opteren voor onze Safeseat- of Bypro-zadelhoes.

Bestel nu uw bedrukte zadelhoezen

Heeft u de perfecte zadelhoes uitgekozen? Dan is het nu tijd om uw bestelling te plaatsen. Ontwerp de hoes op basis van uw huisstijl, kies uw oplage en ontvang vervolgens een gratis proefdruk. Zo wordt een prachtig resultaat gegarandeerd. Heeft u nog vragen over het bedrukken van zadelhoezen of andere artikelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

folder-open Blog