EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ZADELHOESJES BEDRUKKEN: BEREIK MEER MENSEN VIA UW FIETSZADEL
 
Datum: 19/03/2019
Tijd: 21:13:06

You are here

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Pagina afdrukken

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Al lang niet meer zo nieuw, maar des te populairder zijn de handige fietszadelhoesjes of zadeldekjes.

Dit zijn extra stevige waterafstotende nylon hoezen om uw fietszadel – en dus uw zitvlak (en dat van uw relaties) - droog te houden. Het is de ideale eyecatcher voor op beurzen, aan stations en in grote winkelcentra. Met bedrukte zadelhoesjes werkt u op een originele manier stevig aan uw branding.

zadelhoesjes bedrukken met uw logo

Zadeldekjes bedrukken voor een positie in de kopgroep

Iedereen kan een zadelhoes of zadeldekjes gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... Uw firmanaam of slogan zal zeker niet onopgemerkt voorbij fietsen!

Welke zadelhoes laten bedrukken?

Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres om zadelhoesjes te bedrukken voor uw reclamecampagne. Het zadeldekje– ook wel bikecap genoemd - is gemaakt in een universele maat en is uitgerust met een stevig elastiek, waardoor passend op ieder fietszadel. Formaat: 24 x 21 cm.

Bekijk snel al onze fietsaccessoires en laat uw favoriete fietszadelhoesjes bedrukken.

Een zadelhoes bedrukken, bij EuroGifts natuurlijk!

Zadeldekjes aan sprintersprijzen

Wilt u dat uw branding op wieltjes loopt? Ontdek nu onze relatiegeschenken voor de automotive sector en maak uw keuze!

Bekijk alle zadeldekjes

 

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u, want er zijn ook heel wat goedkope relatiegeschenken op de markt. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven:

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback