You are here

Doe uw voordeel met onze Black Friday-deals!

Ja hoor, ook voor B2B zijn er heel wat Black Friday-deals in de aantocht! Zorg ervoor dat u vanaf vrijdag 27/11 tot en met maandag 30/11 uw slag kunt slaan en haal de beste voordelen binnen.

Lees meer

Handgel of mondmaskers bedrukken: ontdek onze hygiëneartikelen

Mondmaskers en handgel zijn niet alleen onmisbare hygiëneartikelen in deze corona-tijden, ze bieden ook zeer interessante mogelijkheden voor personalisatie. Lees meer!

Lees meer

De leukste sinterklaascadeautjes voor uw medewerkers

Sinterklaas is een Belgische traditie voor jong, maar ook oud. Roep uw medewerkers dus op om hun schoen te zetten en verwen hen met lekkers. Wij geven u alvast wat inspiratie.

Lees meer

Spooktaculaire relatiegeschenken voor Halloween

Wilt u uw klanten verrassen met leuke trick or treat-cadeautjes? Wij zetten de griezeligste (én gezelligste) relatiegeschenken voor u op een rijtje.

Lees meer

4 relatiegeschenken die in de brievenbus passen

Wilt u uw relaties vanop afstand blij maken met een brievenbuscadeau? Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt.

Lees meer

Relatiegeschenken voor koffieliefhebbers

Op 1 oktober vieren we Internationale Koffiedag. Reden te meer dus om de koffieliefhebbers te verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk in het teken van hun favoriete drank.

Lees meer

De leukste geschenken voor uw klanten- of opendeurdag

Legt u uw klanten graag in de watten en heeft u wat inspiratie nodig voor leuke cadeautjes die u kan uitdelen? Wij geven alvast enkele tips.

Lees meer

Back to school met gepersonaliseerd schoolgerief

De start van een nieuw schooljaar begint voor moeders vaak met de zoektocht naar schoolgerief. Speel hier als winkel, bedrijf of, waarom niet, als school op in en denk eens aan gepersonaliseerd schoolgerief. 

Lees meer

Sportief en stijlvol met relatiegeschenken voor de fiets

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Praktische fietsaccessoires zoals zadelhoesjes, fietstassen en drinkflessen zijn dan een must. Dit is dus ook het perfecte moment om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan het duurzaam verhaal van je klanten? Geef ze ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Pages