You are here

Een duwtje in de rug voor de horeca: profiteer van 10% korting

Omdat de horeca naar alle waarschijnlijkheid snel opent, willen wij u een duwtje in de rug geven: geniet van 10% korting op uw volgende bestelling van horecaproducten!

Lees meer

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Door relatiegeschenken uit te delen vergroot u uw merkbekendheid. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: ontdek onze top 5 gadgets onder 5 euro!

Lees meer

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Op 1 maart 2021 vieren we een van de mooiste dagen van het jaar: Internationale Complimentendag. Zet uw klanten in de bloemetjes met gepersonaliseerde geschenken.

Lees meer

Week van de Vrijwilliger: zo zegt u bedankt

De Week van de Vrijwilliger is het ideale moment om uw vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Ontdek hier alvast een paar leuke cadeautips.

Lees meer

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

Februari is Tournée Minérale-maand! Ontdek onze tips voor relatiegeschenken om uw relaties te ondersteunen bij deze beproeving.

Lees meer

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

De winter is niet alleen het koudste, maar ook het gezelligste seizoen van het jaar. Reden te meer om uw relaties en werknemers te verwennen met warme, gezellige relatiegeschenken.

Lees meer

3 leuke relatiegeschenken om Blue Monday mee op te vrolijken

 Wilt u uw klanten en/of relaties op Blue Monday opvrolijken? Met deze 3 leuke relatiegeschenken lukt dat zeker. Laat u inspireren!

 
 
 
 
 
 
Lees meer

Sportartikelen bedrukken voor actief thuiswerken

In beweging blijven tijdens het thuiswerken is uiterst belangrijk. Help uw relaties op weg met bedrukte sportartikelen voor thuis. Lees hier onze tips.
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: droog en stijlvol de baan op

Al lang niet meer zo nieuw, maar nog steeds populair zijn de handige fietszadelhoesjes, ook wel gekend als ‘zadeldekjes’. Met een stevige, waterafstotende fietszadelhoes van nylon of polyester houden uw relaties het zitvlak droog tijdens het fietsen op regenachtige dagen.

Lees meer

Een vlotte start van 2021: bedrukte agenda’s met logo

Het jaar 2020 heeft velen onder ons wat chaos en stress bezorgd. Het belang van een goede planning van zowel het werk- als privéleven is heel duidelijk geworden. Digitale, maar zeker ook papieren agenda’s, geven een mooi overzicht van alle activiteiten én geven rust in het hoofd. Biedt uw relaties een houvast en een rustiger gevoel door ze een bedrukte agenda met uw logo als geschenk te geven.

Lees meer

Pages

feedback