You are here

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems.

Lees meer

Goedkoop relatiegeschenken bestellen? Reken op de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Relatiegeschenken kopen voor werknemers, klanten of partners? Voor de ontvanger is het een fijn extraatje, maar voor u natuurlijk wel een bijkomende kost. Kiest u voor Eurogifts als leverancier, dan kiest u gelukkig ook voor goedkope relatiegeschenken. Wij garanderen u een Laagste Prijs Garantie op tal van artikelen. Vindt u hetzelfde geschenk aan een lagere prijs bij de concurrentie? Dan passen wij onze offerte graag voor u aan. 

Lees meer

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

Lees meer

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Lees meer

Duurzaamheid stimuleren? Schenk uw werknemers een gepersonaliseerde brooddoos of herbruikbare koffiebeker van Eurogifts

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. De vele klimaatmarsen, -conferenties en -akkoorden drukken ons met de neus op de feiten. Het gaat niet goed met de planeet. De globale temperatuur stijgt en massaproductie en -consumptie lijken onze maatschappij steeds meer te definiëren. Tegelijkertijd zien we ook heel wat mensen die zich inzetten om de planetaire schade tot een minimum te beperken of zelfs te counteren. Een mooi initiatief dat ook wij bij Eurogifts graag steunen.

Lees meer

Een bedrukte hoodie: het perfecte relatiegeschenk voor 2022

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor uw werknemers, scholieren of klanten? Denk dan zeker eens aan een bedrukte hoodie van Eurogifts. Een trui komt namelijk altijd van pas tijdens de koudere maanden. Gezellig en attent! 

Lees meer

Gepersonaliseerde (Stilolinea) pennen, het ideale relatiegeschenk

Het ideale relatiegeschenk vinden, da’s een opgave. Om iedereen de kans te geven een item te vinden dat past binnen het budget én de vooropgestelde verwachtingen, bieden wij een zeer ruim assortiment aan. We kunnen stellen dat gepersonaliseerde pennen met opdruk - en dan bij uitstek onze Stilolinea’s - een van de meest gekozen opties zijn. 

Lees meer

Kies voor een duurzaam relatiegeschenk en stem de planeet weer vrolijk

In een wereld van fast plastics is het als werkgever of schooldirecteur soms moeilijk om met een origineel, milieuvriendelijk cadeau op de proppen te komen voor uw personeel of leerlingen. Maar er zijn mogelijkheden! Omdat we bij Eurogifts ook denken aan de toekomst van de planeet, hebben we een aantal duurzame cadeautips in ons assortiment. Kiest u voor een van deze opties, dan tovert u een glimlach op heel wat gezichten én draagt u bij aan een duurzamere leefwereld. Laat u hieronder alvast inspireren. 

Lees meer

Met de fiets naar school of de werkvloer? De voordelen in een notendop

Dat bewegen gezond is, weet iedereen. Maar als drukbezette werknemer of schoolganger blijft er vaak onvoldoende tijd vrij om te sporten tijdens de week. De ideale oplossing? Die groep aansporen om zich met de fiets naar respectievelijk de de werkvloer of school te verplaatsen. 

Lees meer

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Door relatiegeschenken uit te delen vergroot u uw merkbekendheid. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: ontdek onze top 5 gadgets onder 5 euro!

Lees meer

Pages

feedback