You are here

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

Februari is Tournée Minérale-maand! Ontdek onze tips voor relatiegeschenken om uw relaties te ondersteunen bij deze beproeving.

Lees meer

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

De winter is niet alleen het koudste, maar ook het gezelligste seizoen van het jaar. Reden te meer om uw relaties en werknemers te verwennen met warme, gezellige relatiegeschenken.

Lees meer

3 leuke relatiegeschenken om Blue Monday mee op te vrolijken

 Wilt u uw klanten en/of relaties op Blue Monday opvrolijken? Met deze 3 leuke relatiegeschenken lukt dat zeker. Laat u inspireren!

 
 
 
 
 
 
Lees meer

Sportartikelen bedrukken voor actief thuiswerken

In beweging blijven tijdens het thuiswerken is uiterst belangrijk. Help uw relaties op weg met bedrukte sportartikelen voor thuis. Lees hier onze tips.
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer

Een vlotte start van 2021: bedrukte agenda’s met logo

Het jaar 2020 heeft velen onder ons wat chaos en stress bezorgd. Het belang van een goede planning van zowel het werk- als privéleven is heel duidelijk geworden. Digitale, maar zeker ook papieren agenda’s, geven een mooi overzicht van alle activiteiten én geven rust in het hoofd. Biedt uw relaties een houvast en een rustiger gevoel door ze een bedrukte agenda met uw logo als geschenk te geven.

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: droog en stijlvol de baan op

Al lang niet meer zo nieuw, maar nog steeds populair zijn de handige fietszadelhoesjes, ook wel gekend als ‘zadeldekjes’. Met een stevige, waterafstotende fietszadelhoes van nylon of polyester houden uw relaties het zitvlak droog tijdens het fietsen op regenachtige dagen.

Lees meer

Hippe relatiegeschenken voor 2021

Met uw relatiegeschenk bereikt u idealiter twee dingen: u maakt uw relaties blij én u vergroot de zichtbaarheid van uw merk. De kans dat u hierin slaagt neemt toe wanneer u kiest voor trendy relatiegeschenken die inspelen op de noden en wensen van het moment. Laat u inspireren!

Lees meer

Singles Day 2020: maak uw actie nog specialer

Op Singles Day zetten alleenstaanden zichzelf in het zonnetje. Wilt u uw Singles Day actie nog specialer maken? Verras uw klanten dan met een kleine attentie. Wij lijsten alvast een aantal ideeën op! 

Lees meer

Sluit 2020 goed af met een eindejaarsgeschenk op maat

2020 was een ongewoon jaar. Met een creatief eindejaarsgeschenk toont u uw klanten en/of personeel dat u hun inzet en trouw waardeert. Wij lijsten alvast een aantal ideeën voor u op ter inspiratie!

Lees meer

Tote bags bedrukken: zo haalt u meer uit deze promotiemogelijkheid

Tote bags zijn praktisch, vallen op en er is veel ruimte voor personalisatie. Wilt u een tote bag laten bedrukken? Lees dan eerst deze blogpost voor tips en inspiratie!

Lees meer

Boost uw branding in tijden van corona

In deze tijden waarin “social distancing” en thuiswerken de norm zijn geworden, moeten bedrijven innovatief en creatief uit de hoek komen om hun business draaiende te houden. Ook op vlak van branding en het onderhouden van relaties. Benieuwd hoe u dit kan doen voor uw bedrijf? Wij geven u enkele tips.

Lees meer

Pages

feedback