You are here

Vier Klantenweekend met een relatiegeschenk van Eurogifts

Zelfstandige of niet, een heel groot deel van uw inkomsten heeft u te danken aan uw klanten. Mensen die telkens weer voor u kiezen en vertrouwen hebben in uw producten, diensten of service. Hen bedanken voor dat vertrouwen? Tijdens het Klantenweekend op 1 en 2 oktober, kan dat. Geeft u uw klanten graag een attentie groot of klein mee? Duik dan zeker eens in het uitgebreide assortiment van Eurogifts. 

Lees meer

Voordelige relatiegeschenken voor de Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit zit er weer aan te komen. Dit initiatief van Het Netwerk Duurzame Mobiliteit zet - naar eigen zeggen - mensen zo veel mogelijk op de goede weg. Letterlijk dan. Want van 16 tot 22 september wordt duurzame mobiliteit in Vlaanderen, Wallonië en ver daarbuiten extra in de kijker gezet. Dat gaat gepaard met tal van leuke initiatieven zoals Autovrije Zondag en in Vlaanderen Strapdag. Het doel? Mensen bewust maken van de impact die hun dagelijkse vervoermiddelen hebben op het milieu, en hen zo te motiveren om vaker een CO2-neutraal alternatief te kiezen. 

Lees meer

Back to school: een voordelig relatiegeschenk voor leerkrachten en leerlingen

Alhoewel de zomervakantie nog volop bezig is, bereiden heel wat scholen zich alweer voor op het nieuwe schooljaar. Inschrijvingen stromen binnen, opknapwerken worden uitgevoerd en de zoektocht naar leerkrachten loopt. Het uitgelezen moment om al eens te denken aan 1 september, de eerste schooldag. Maak de start van het jaar voor zowel leerkrachten als leerlingen extra aangenaam door hen te verwelkomen met een leuk relatiegeschenk. We zetten een paar fijne attenties voor u op een rij.

Lees meer

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems.

Lees meer

Goedkoop relatiegeschenken bestellen? Reken op de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Relatiegeschenken kopen voor werknemers, klanten of partners? Voor de ontvanger is het een fijn extraatje, maar voor u natuurlijk wel een bijkomende kost. Kiest u voor Eurogifts als leverancier, dan kiest u gelukkig ook voor goedkope relatiegeschenken. Wij garanderen u een Laagste Prijs Garantie op tal van artikelen. Vindt u hetzelfde geschenk aan een lagere prijs bij de concurrentie? Dan passen wij onze offerte graag voor u aan. 

Lees meer

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

Lees meer

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Lees meer

Duurzaamheid stimuleren? Schenk uw werknemers een gepersonaliseerde brooddoos of herbruikbare koffiebeker van Eurogifts

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. De vele klimaatmarsen, -conferenties en -akkoorden drukken ons met de neus op de feiten. Het gaat niet goed met de planeet. De globale temperatuur stijgt en massaproductie en -consumptie lijken onze maatschappij steeds meer te definiëren. Tegelijkertijd zien we ook heel wat mensen die zich inzetten om de planetaire schade tot een minimum te beperken of zelfs te counteren. Een mooi initiatief dat ook wij bij Eurogifts graag steunen.

Lees meer

Een bedrukte hoodie: het perfecte relatiegeschenk voor 2022

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor uw werknemers, scholieren of klanten? Denk dan zeker eens aan een bedrukte hoodie van Eurogifts. Een trui komt namelijk altijd van pas tijdens de koudere maanden. Gezellig en attent! 

Lees meer

Gepersonaliseerde (Stilolinea) pennen, het ideale relatiegeschenk

Het ideale relatiegeschenk vinden, da’s een opgave. Om iedereen de kans te geven een item te vinden dat past binnen het budget én de vooropgestelde verwachtingen, bieden wij een zeer ruim assortiment aan. We kunnen stellen dat gepersonaliseerde pennen met opdruk - en dan bij uitstek onze Stilolinea’s - een van de meest gekozen opties zijn. 

Lees meer

Kies voor een duurzaam relatiegeschenk en stem de planeet weer vrolijk

In een wereld van fast plastics is het als werkgever of schooldirecteur soms moeilijk om met een origineel, milieuvriendelijk cadeau op de proppen te komen voor uw personeel of leerlingen. Maar er zijn mogelijkheden! Omdat we bij Eurogifts ook denken aan de toekomst van de planeet, hebben we een aantal duurzame cadeautips in ons assortiment. Kiest u voor een van deze opties, dan tovert u een glimlach op heel wat gezichten én draagt u bij aan een duurzamere leefwereld. Laat u hieronder alvast inspireren. 

Lees meer

Pages

feedback